Gomez tarih verdi! 'Dönmeyi çok istiyorum'

Devre arası transfer döneminde Mario Gomez’i geri getirmek için kollarını sıvayan Beşiktaş'a, Alman oyuncu, "İstanbul'a dönmeyi çok istiyorum, sezon sonunda görüşelim" dedi.

Gomez tarih verdi! 'Dönmeyi çok istiyorum'
Gomez tarih verdi! 'Dönmeyi çok istiyorum'
GİRİŞ 25.12.2016 15:11 GÜNCELLEME 25.12.2016 15:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’a dönmeyi çok istediğini söyleyen Gomez’in, “Ben Wolfsburg’u yarı yolda bırakamam. Sadece Wolfsburg’u değil hiçbir kulübü yarı yolda bırakamam. İstanbul’a geri dönmeyi çok istiyorum. Yeni sezon için mutlaka bir kez daha görüşelim” diyerek yöneticilere teşekkür ettiği öğrenildi.

Oldukça sıcak geçen transfer görüşmelerinin ardından siyah-beyazlı yönetim rotasını tamamen Samuel Eto’o’ya çevirdi. Bir süredir bu oyuncuyla temas halinde olan yönetim, Kamerunlu oyuncuyla yaptığı görüşmelerde olumlu yanıt aldı.

Önümüzdeki günlerde Antalyaspor ile masaya oturacak olan siyah-beyazlı idareciler, Babel’den sonra bu transferi de bitirmeye çalışacak.

YORUMLAR 12
  • kurtulus46 7 yıl önce Şikayet Et
    "Bize ve kendine 1. yanlışı giderek yaptın. 2. yanlışı gelmezsen yaparsın. 3. yanlış için kapını çalmayız. Kapımızı da kapatırız" deseydi yönetim. Benim şimdi ihtiyacım var. Almanlar da göndermek istiyor. gelmiyorsa şimdi bir daha istemeyelim
    Cevapla
  • «««KARA»»» 7 yıl önce Şikayet Et
    gidene gel denmez parasiz gelicekse gelsin .sosa milan gitti sonuc sifir. fenere gekcekmis gelirse bizde euro atacaz ona
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Cenke yazık olacak
    Cevapla
  • ondan 7 yıl önce Şikayet Et
    gelsin 1 milyon euro oynayacaksa şartı koy
    Cevapla
  • Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimseyi yari yolda birakmazmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle