Bilic kalbimize dokundu! "İçim paramparça..."

Slaven Bilic, Liverpool deplasmanında aldıkları 2-2'lik beraberliğin ardından Türkiye'de yaşananlardan dolayı duyduğu büyük üzüntüyü İngiliz basın mensuplarıyla paylaştı.

GİRİŞ 12.12.2016 09:54 GÜNCELLEME 12.12.2016 10:17
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Premier League ekiplerinden West Ham United'ın menajeri Slaven Bilic, İstanbul'da yaşanan hain saldırı sonrası açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic, Liverpool deplasmanındaki maçın sonrasında karşılaşmayı değerlendirirken İstanbul hakkında da konuştu.

Slaven Bilic, Liverpool karşısında aldıkları 1 puanı Türkiye'ye adadığını söylerken ''Türkiye'den kötü bir haber aldık. Biliyorsunuz ben ve ekibim iki yıl o güzel şehirde çalıştık. Şimdi dualarımız onlarla. Dünyanın her tarafında bulundum, tatil veya çalışmak için her yere gittim. Belki de tanıdığım en mükemmel insanlar onlar. Şimdi bu haber bizi çok üzdü. Dünyanın en güzel ülkesi ve en güzel şehri orası. Bunu sadece doğası için söylemiyorum, Türkiye'nin iyi insanları için söylüyorum. Sıcakkanlı ve arkadaş canlısı bu arkadaşlarımın üzülmesi bizi burada kahrediyor, paramparça oluyoruz. Aldığımız bu puanı Türkiye'deki iyi insanlara adamak istiyorum. Dualarım onlarla'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 45
  • hüğseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bilice bizim vatan hainlerine kapak olsun
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray lı olarak helal olsun diyaorum.Haberi okuyunca gözlerim doldu.....
    Cevapla
  • Helllo 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın....
    Cevapla
  • mehmet bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bilic kalbimizdesin...
    Cevapla
  • Kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlık budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle