El Clasico'nun ardından şok eden Arda yorumu!

Katalan medyası 1-1 biten maçın faturasını milli oyuncu Arda Turan'a kesti.

El Clasico'nun ardından şok eden Arda yorumu!
El Clasico'nun ardından şok eden Arda yorumu!
GİRİŞ 03.12.2016 22:43 GÜNCELLEME 04.12.2016 14:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Öte yandan özellikle Katalan medyası, Real Madrid'in beraberlik golünü bulmasının Arda Turan'ın hatası sonrasında olduğunu yazdı.

Müsabakanın son 12 dakikasında oynayan milli futbolcu Arda, Marcelo'ya yaptığı faulden dolayı özellikle Katalan basını tarafından ciddi eleştiriler aldı. Yorumlarda, Barcelona'da ilk 11'de başlayan Andre Gomes'in takıma katkı sağlayamadığı, yerine oyuna giren Arda'nın da sonucu değiştiren bir hata yaptığı konusunda birleşildi.

Sport gazetesi, "Sergio Ramos'un golü, Arda'nın gereksiz faulünün ardından geldi. Türk futbolcu, bu hatadan başka maçta hiçbir şey yapmadı." diye yazdı. Diğer bir Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo da "90. dakikada, ceza sahasından uzakta ama kaleyi çaprazdan gören bir yerde, sırtı kaleye dönük bir futbolcuya faul yapmanın haklı gösterilecek hiçbir yanı yoktur. Arda'nın oyunda kaldığı süre ancak bu şekilde tanımlanır." ifadelerini kullandı.

Arda'nın, Real Madrid'in golünde "kusurlu" olduğunu kaydeden El Periodico gazetesi, "Andre Gomes'in yerine girdi, beraberliğin faulünü yaptı. Andre Gomes, Arda Turan veya Denis Suarez'e 'Xavi veya Iniesta olun' demek haksızlık olur." yorumunda bulundu.

Marca gazetesi de "Son dakikalarda takımına yardım etmeliydi ama 90. dakikada Marcelo'ya yaptığı faul, Real Madrid'in beraberlik golünü getirdi." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 17
  • bayram 7 yıl önce Şikayet Et
    78.dakkada oyuna girsin sonrada arda dan harikalar beklensin,yaw geçin boş işleri,adam Müslüman olduğu müddetçe sevilmeyecek,ne yaparsa yapsın,
    Cevapla
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    her zaman diyorum arda 2. lig topçusu ama şans bi şekilde yolunda gitti. fiziki yapısı topçu değil halterci
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler çok guzel anlatmsn
    Cevapla
  • zeynel 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaw kardeşim futbol 11 kişiyle oynanıyor.arda tek oynamıyor.bir kişi oynamadı hadi diğer 10 kişi ne yapıyordu?
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki maçı sadece bu gazeteler ya da İspanya izlemedi ya kardeşim. Bizde izledik... Dedikleri doğru adamların. Arda top filan oynamıyor
    Cevapla
  • Fetö Düşmanı 7 yıl önce Şikayet Et
    Şanssız olmak ayrı bir durum ama koşmamak gereksiz şeyler yapmak ayrı durum. Hadi bir futbolcunun sözü vardı kötü oynayabilirsiniz ama asla kötü koşamazsınız diye.
    Cevapla
  • seto973 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi takımda oynuyor biraz saygı messi napti gününde diildir sadece...
    Cevapla
  • futbol 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda öyle sandığınız şeyler olmuyor. Arda, Barcelona kalitesinde bir oyuncu değil. Hercules maçında 11 oynadı da ne oldu ? Yenemediler o maçta da Arda bir şey yapamadı. Bu maça gelirsek turist gibi gezindi adam sırtı kaleye dönük gereksiz foul yapıyor ego tatmini yapmak için. Alırlar böyle havasını. Zaten maç Madrid'in hakkıydı adamların 3 net penaltısı verilmedi. Zaten Barcelona'nın golü de ofsayttı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle