El Clasico'da Barcelona 90'da çöktü!

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu.

El Clasico'da Barcelona 90'da çöktü!
El Clasico'da Barcelona 90'da çöktü!
GİRİŞ 03.12.2016 20:15 GÜNCELLEME 03.12.2016 20:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada daha etkili olan taraftı. İki pozisyonda penaltı bekleyen Madrid ekibi, buna karşılık alamadı.

İlk yarıda istediği futbolu ortaya koyamayan Barça, ikinci yarıda daha etkili başladı. haftaya 6 puan önde giren Real Madrid'in beraberlikle yeiticek bir oyuna dönmesinin ardından üstünlüğü ele alan Barcelona, Camp Nou'daki son iki El clasico'da olduğu gibi sol kanattan kullajnığı bir duran toptan golü buldu. 57. dakikadaki golü sahibi Suarez'di. Asisti yapan Neymar da son 7 El Clasico'da 6 gole direkt katkı yapmış oldu. Golden sonra Iniesta'nın da oyuna girmesiyle kontrolü ele alan Barça, karşılaşmayı 1-0 kazanmaya çok yaklatı. Ancak son dakikada her şey değişti. Kazanılan serbest vuruşta Sergio Ramos, sahneye çıktı ve kafayla maçın b erabere bitiren isim olduç Real Madrid böylece Camp Nou'dan istediğini alan takım oldu.

YORUMLAR 4
  • Trabzonsporlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim kadar futbolcusunu eleştiren varmıdır biraz destek olun Arda ya o bizi temsil ediyor
    Cevapla
  • eko 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda çok yetenekli ama akıllı değil malesef. Arkası dönük marceloya tekme atıp 90. dakikada serbest vuruş kazandırmak nedir!
    Cevapla
  • Futbol 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda barcelona'da çatır çatır oynar diyenler vardı. Golden önce ki gereksiz foulü yapan Arda takımının gol yemesini sağlamıştır. Geçen sene de 1-0 önde olan takımı rakip 10 kişiyken Arda'nın oyuna girmesiyle Real Madrid çatır çatır golleri atmıştır. Fatura Arda'ya kesildi gene taraftarlar isyanda :D
    Cevapla
  • eminhan 7 yıl önce Şikayet Et
    ,iyi hoşta şampiyolar liginde celtici ardanın golüyle yenmişlerdi futbol bu
    Cevapla