Arda Turan: Bunu yapan ilk Türk olabilirim

Barcelona'da oynayan milli futbolcu Arda Turan, Real Madrid ile oynanacak 'El Clasico' öncesi bu maç için 'Dünyanın en önemli maçı' ifadesini kullandı.

Arda Turan: Bunu yapan ilk Türk olabilirim
Arda Turan: Bunu yapan ilk Türk olabilirim
GİRİŞ 02.12.2016 14:39 GÜNCELLEME 02.12.2016 14:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arda, "Clasico'lar her zaman zordur, tıpkı tüm önemli maçlar gibi. Bu maç, dünyanın en önemli maçı ve biz de bunu evimizde kazanmak istiyoruz. Barça, dünyanın en iyi takımı ve sahada oynadığımızda durdurulamaz olduğumuzu biliyoruz. Bu Clasico öncesi iyi şeyler hissediyorum, umarım Clasico'da gol atan ilk Türk olabilirim." şeklinde konuştu ve Real Madrid ile oynanan önceki derbiler hakkında da şunları ekledi:

"Camp Nou'da 5-0 kazanılan maçın veya Bernabeu'daki 6-2'lik maçın bir parçası olmak isterdim. Bunlar özel maçlardı. Şampiyonlar Ligi Finalinde karşı karşıya gelirsek de harika olur. Zaten bu yüzden buradayım, o kupayı kazanmak için!"

YORUMLAR 4
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar Ligi Kupasını BEŞİKTAŞ kazanacak İnşallah Arda Kardeşim
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi nan arda cik ogun sahaya ve o dakikada depte topa gooollll sesini Turkiyeden duyyyy ... ( Su kumar isine bi aciklik getirsen ! eczanede hapi , doktorda recetesi olmayan sey Haramdir aman ha )
    Cevapla
  • kuzey 7 yıl önce Şikayet Et
    seneye barca da kalırsan belki formada gıyersen görebilirsin veyahut uslu bir arda olursan kimbilir belki şirinler köyünüde görebilirsin
    Cevapla
  • mentalist 7 yıl önce Şikayet Et
    hahahaaaaaaaa güldürdün beni sabah sabah. Rüya görmüş herhalde
    Cevapla