Skandal! Real Madrid tesislerinde keskin nişancı

Santiago Sanchez Ramirez isimli keskin bir nişancının Ronaldo, Bale, Benzema ve Ramos gibi birçok futbolcuyu öldürme planı yaptığı ortaya çıktı.

Skandal! Real Madrid tesislerinde keskin nişancı
Skandal! Real Madrid tesislerinde keskin nişancı
GİRİŞ 22.11.2016 13:42 GÜNCELLEME 22.11.2016 13:42

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızlarının, ölümün eşiğinden döndükleri ortaya çıktı.

KESKİN NİŞANCI 8 İSMİ GÖRÜNTÜLEDİ

Santiago Sanchez Ramirez isimli bir keskin nişancı, eflatun-beyazlı ekibin futbolcu, teknik adam ve başkanının fotoğraflarını, sniper tüfeğiyle çektiği ve sonrasında bunları bastığı belirlendi. İspanya'da önceki gün görülen davada keskin nişancının, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Isco, Marcelo, Sergio Ramos ve Karim Benzema gibi oyuncuların yanı sıra, dönemin teknik direktörü Carlo Ancelotti ve kulüp başkanı Florentino Perez'in de içlerinde olduğu bir çok ismi görüntülediği belirtildi.

Panelvan tipi aracını tesislerin önüne çeken keskin nişancının burada aracın camından uygulama yaptığı tespit edildi. 

Ramirez  çektiği fotoğraflar ve içinde 'Ronaldo'yu öldürdüm. Florentino Perez'i öldürdüm' şeklinde ifadelerin geçtiği videoları itiraf ederken, aynı zamanda kulübün idman tesisleri önündeki güvenlik zaafiyetini de ortaya koyduğunu savundu. Gelişmelerin ardından Real Madrid kulübünün güvenlik güçleriyle irtibata geçerek, tesis civarındaki önlemlerin artırılması için başvurduğu ifade edildi.

Polis de operasyon kapsamında Santiago Sanchez Ramirez'in evine yaptığı baskında, bilgisayarındaki fotoğrafların yanı sıra ruhsatsız silahlar da buldu.

KAYNAK: SKORER