Arda Turan'ı çıldırtan karar!

Barcelona'nın Malaga'yla 0-0 berabere kaldığı maçın 54. dakikasında yerde kalan Arda Turan faul bekledi ancak hakem faulü Malaga'ya verince yıldız futbolcu çılgına döndü.

GİRİŞ 20.11.2016 12:14 GÜNCELLEME 20.11.2016 12:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Barcelona-Malaga karşılaşmanın 54. dakikasında Barcelona atağında Arda Turan ceza sahasının içinde yerde kalırken Barcelonalı oyuncular penaltı bekledi ancak maçın hakemi Ricardo de Burgos faul hakkını Malaga'dan yana kullandı ve faulü Arda Turan'ın yaptığını belirtti.

Bu karar sonrası Arda Turan ve Barcelonalı oyuncular hakeme itirazda bulundu ancak karar değişmedi. İspanyol basını, bu pozisyon için Arda Turan, 'ayakkabılarını atmaya çok yaklaştı' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • 42konya 7 yıl önce Şikayet Et
    hepsini kesip messiye yedireceksin
    Cevapla
  • Futbol 7 yıl önce Şikayet Et
    İyide bunda ne var ki karar doğru. Foulu Arda yapıyor dikkatli bakın defans oyuncusu Arda'yı görmüyor adam hava topuna giriyor Arda ise havada süzülen adama yapışıp omuz atıyor kendisini de yere atıyor. Aldatmaca yapıyor burada yani maksat defans oyuncusu bana girişti misali ama hakemler başarılı tiyatroyu yemediler :)
    Cevapla
  • ayıpyahu 7 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamayanlar lütfen yorum yapmasın,
    Cevapla
  • arda 7 yıl önce Şikayet Et
    abi tez vakitte bir göz doktoruna görün. arda topu kafası ile indiriyor, rakip arda'ya müdahale ediyor. bir faul varsa malagalı oyuncu yapıyor. bu durumda da penaltı olur.
    Cevapla
  • A.z 7 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir haber kutluyorum sizi
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle