Slaven Bilic İngiliz forvetin peşinde!

West Ham United teknik direktörü Slaven Bilic, Liverpool forveti Daniel Sturridge'ı transfer etmek istiyor.

Slaven Bilic İngiliz forvetin peşinde!
Slaven Bilic İngiliz forvetin peşinde!
GİRİŞ 16.11.2016 11:03 GÜNCELLEME 16.11.2016 11:03

Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren West Ham United, devre arasında kadrosuna güçlü bir forvet katmak istiyor. Eski Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in transfer listesinin ilk sırasında ise Liverpool'da forma giyen İngiliz forvet Daniel Sturridge var.

Takımda gol sorunu olduğunu ve forvetlerin yetersiz olduğunu düşünen Bilic, Liverpool'da Firmino'nun arkasına düşerek yedek bekleyen Sturridge'ı as forvet oynatacağına ikna ederek futbolcuyu ikna etmeye çalışacak.

Devre arasında Liverpool'a transfer teklifi götürmesi beklenen West Ham'ın İngiliz forvetin transferindeki rakibi Stoke City olarak gözüküyor. Ancak Stoke'un Wilfried Bony'i kesmesinin zor olması sebebiyle Bilic'in takımına göre daha az şansı olduğu belirtiliyor.

Sturridge, Liverpool'a 2013 yılında 12 milyon Euro karşılığında Chelsea'den transfer olmuş, özellikle 2013-2014 sezonunda 29 maçta attığı 21 golle dikkatleri üzerine çekmişti. İngiltere Milli Takımı'nda da oynayan Sturridge'ın bu sezon Premier Lig'de 8 maçta golü bulunmuyor.