Mario Gomez resmen alay konusu oldu!

Almanya’nın San Marino’yu 8-0 yendiği maçta önemli pozisyonları harcayan Mario Gomez’e İtalyan basını da yüklendi.

Mario Gomez resmen alay konusu oldu!
Mario Gomez resmen alay konusu oldu!
GİRİŞ 15.11.2016 13:46 GÜNCELLEME 15.11.2016 13:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mario Gomez’in San Marino karşısındaki performansı İtalya’da da alay konusu oldu. Almanya, rakibini deplasmanda 8-0 yenerken, yıldız futbolcu ilk 11’de başladığı maçta 71 dakika sahada kalırken skora katkı yapamadı.

Tuttosport gazetesi, 8 gol atılan maçta Almanya’nın forveti Mario Gomez’in fileleri havalandıramamasına dikkat çekerek şu değerlendirmeyi yaptı: “San Marinolu futbolcular ellerinden geleni yaptı. Almanya herhangi bir esneklik tanımadı. Tek kaçıran Mario Gomez’di. Ortalarda görünmüyor, göründüğünde de gol kaçırıyordu.”

Corriere dello Sport da, “Almanya San Marino’yu çok rahat yendi. Gomez ise hayal kırıklığı yarattı. İkinci yarıda net bir gol kaçırdı” ifadelerini kullandı.

La Repubblica ise, “Almanya fazla zorlanmadan sonuca gitti. Ancak Gomez fazla kaba davranmak istememiş olacak ki gol atamadı” satırlarına yer verdi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 3
  • fanatik 7 yıl önce Şikayet Et
    kim bjk yarisi bile olsmaz
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi olmus hak ettigini almis
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Olur tabi kendi etti kendi buldu. Sen SL oyniyan takimi birakiyorsun ve sampiyon kulupten 15. sirada iddiasi olmayan bir takima gidiyorsun ve milli takima kazandirilmis takimdan gol krali olarak gidiyorsun. Daha ne diyelim.
    Cevapla