Bakambu'dan Paris Saint Germain itirafı!

Bakambu'dan Paris Saint Germain itirafı! Fransız basınına konuşan Bursaspor'un eski golcüsü Bakambu, Paris SG'nin kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

Bakambu'dan Paris Saint Germain itirafı!
Bakambu'dan Paris Saint Germain itirafı!
GİRİŞ 14.11.2016 14:29 GÜNCELLEME 14.11.2016 14:29

Bursaspor'un eski golcüsü Cedric Bakambu'dan yılın itirafı! 2014/2015 sezonunda Bursaspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından yaz döneminde Villarreal'a transfer olan Cedric Bakambu, Paris Saint Germain'in kendisiyle temasa geçtiğini açıkladı.

Cedric Bakambu, Zlatan Ibrahimovic'in ayrılmasından sonra sezon başında Paris Saint Germain ile görüştüğünü söylerken ''Cavani'nin partneri olmam için Paris Saint Germain benimle irtibata geçti. Düşündükleri iki isim vardı'' ifadelerini kullandı.

Paris Saint Germain, Zlatan Ibrahimovic'in ayrılmasının ardından yaz transfer sezonunda kadrosunu Real Madrid'den Jese ile güçlendirirken, Bakambu PSG'nin ilgilendiği diğer isim hakkında bilgi vermedi.

2014/2015 sezonunun sonunda yaklaşık 7.5 milyon euro bonservis bedeliyle Villarreal'e transfer olan Bakambu, bu sezon İspanyol temsilcisiyle 5 lig maçında 2 gole imza attı.

KAYNAK: SPORX