Gomez'den Beşiktaş patlaması! "Sinsice ve yalan"

Beşiktaş'ta geçirdiği 1 sezon sonunda şampiyonluk ve gol krallığı sevincinin ardından Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez, Facebook hesabından bir açıklama yayımladı.

Gomez'den Beşiktaş patlaması! "Sinsice ve yalan"
Gomez'den Beşiktaş patlaması! "Sinsice ve yalan"
GİRİŞ 27.10.2016 10:55 GÜNCELLEME 27.10.2016 10:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a geri döneceği ile alakalı basında çıkan haberleri yalanlayan Gomez " Wolfsburg'ta mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum" dedi. Mario Gomez'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Türkiye'deki insanlar, özelliklede Beşiktaş geçen yıl kuşkusuz olarak kalbimde yer edindi. Bununla beraber basında hakkımda çıkan haberler ise rahatsız edici. Benim söylemediğim bazı sözleri yazan yerler var. Aslında çok üzerinde durulacak şeyler değil ama şuan içinde bulunduğumuz durumdan dolayı bu haberler oldukça sinsice ve yalan. Kararımın yüzde 100 arkasındayım. Wolfsburg'ta mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Tek hedefim takım arkadaşlarım ile yaşadığımız bu durumu pozitife çevirmek. Herkes için en iyisini diliyorum"

.

YORUMLAR 3
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    adam istemedi gitti birakin pesini on sefer gün verdiniz blöf yaptiniz adam sallamadi bile takim bulamassam gelirim dedi sonunda buldu gitti bitti
    Cevapla
  • Ertugrul Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ya bu kadar alcalmayin artik adamın seyinden ayrilmiyorsunuz. öve öve öküz edenler yaziklar olsun size
    Cevapla
  • yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan velet
    Cevapla