Küstah Rumen'den Türkiye hakkında ağır sözler!

Romanya'nın köklü ekiplerinden Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, ülke basınına yaptığı açıklamada Türkiye hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Küstah Rumen'den Türkiye hakkında ağır sözler!
Küstah Rumen'den Türkiye hakkında ağır sözler!
GİRİŞ 21.10.2016 15:33 GÜNCELLEME 21.10.2016 15:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yaptığı futbolcu transferleri hakkında konuştuğu bölümde Gigi Becali Romanya'dan Türkiye'ye transfer olan bazı oyuncular hakkında ''Futbolcular ve teknik direktörler kulüp sahiplerinin kölesi değil, hizmetkarlarıdır. Benim hizmetkarlarımın hepsi milyonerdir. Ben değersiz oyuncuları milyonlar karşılığında Türkiye'ye yolluyorum, değerli olanları Avrupa'ya gönderiyorum'' ifadelerini kullandı.

Steaua Bükreş'in Türkiye'ye son dönemde gönderdiği en popüler oyuncuların başında 2010/2011 sezonunda Galatasaray'a sattığı Bogdan Stancu, yine bonservissiz Galatasaray'a gelen Róbinson Zapata, Sivasspor'a gelen Ricardo Pedriel gibi isimler de bulunuyor.

YORUMLAR 7
  • ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi de adam milli takım da oynuyor. Stanku.
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Gelen futbolculara bakarsan doğru söylemiş adam satmamış resmen kakalamış dersiniz kalite ortada. Türk Futbolunda bunlardan daha kaliteli Türk futbolcular bunlar kadar değer görmüyor. Nedir bu yabancı hayranlığı.
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir
    Cevapla
  • Abdullah64 7 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde Bogdan Stancu.
    Cevapla
  • Bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sözlerde ne varki suç satanda değil alanda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle