Mario Gomez'e bir şok daha

Mario Gomez'in takımı Wolfsburg'da son dakika gelişmesi... Bundesliga'da 7 haftada sadece 6 puan toplayabilen Wolfsburg'un hocası Dieter Hecking'in görevine son verildi.

Mario Gomez'e bir şok daha
Mario Gomez'e bir şok daha
GİRİŞ 18.10.2016 11:28 GÜNCELLEME 18.10.2016 11:28

Ligde çıktığı 7 karşılaşmada sadece 6 puan toplayabilen Dieter Hecking'in Wolfsburg'la ilişkisi kesildi. Mario Gomez'in de formasını giydiği Alman ekibinde yönetim deneyimli hocanın görevine son verdi. 

Hecking'le Mario Gomez de atamadı!

Beşiktaş'tan Wolfsburg'a giden Mario Gomez'e Teknik Direktör Hecking yaramadı. Alman futbolcu, Wolfsburg'a gittiği günden beri hiç gol atamadı. Gomez, Beşiktaş'ta forma giydiği son iki maçta da ağları havalandıramamıştı. 

Öte yandan Wolfsburg takımı, Dieter Hecking'le birlikte ligde 7 karşılaşmada sadece 4 gol atabildi.

Bardağı taşıran son damla Leipzig mağlubiyeti oldu

Bardağı taşıran son damla Leipzig'e karşı içeride alınan 1-0'lık mağlubiyet oldu. Bu mağlubiyetin ardından Hecking'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılmıştı. Tribünler tarafından protesto edilen teknik direktör için "Defol" yazılı pankartlar açılmıştı.

Hecking ise karşılaşma sonunda, "Kulüp ile gelecek hakkında konuşacağız. Gelecek ne gösterir bilmiyorum Ama şu an iyi bir gidiş yok. Takım kötü ve ben yönetimin alacağı her karara saygılıyım. Bunlar normal şeyler. Sonuçta burada da bir iş yapılıyor" demişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL