Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri dönüyor!

West Ham United’ın Premier Lig’de büyük bir düşüş yaşaması sonrasında Slaven Bilic’in koltuğunun sallantıda olması, Gökhan Töre’yi de vurdu.

Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri dönüyor!
Gökhan Töre, Beşiktaş'a geri dönüyor!
GİRİŞ 29.09.2016 11:04 GÜNCELLEME 29.09.2016 11:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlı formayla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansın ardından Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United’a satın alma opsiyonuyla transfer olan Gökhan Töre, İngiltere’de tutunma konusunda zor günler yaşıyor.Londra temsilcisiyle çıktığı 7 karşılaşmada sadece     1 asistlik performans ortaya koyabilen 24 yaşındaki futbolcunun form grafiğinin beklenenin altında kalması sonrasında West Ham United yönetiminin, milli yıldızın 10 milyon Pound’luk (39 milyon TL) satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı ortaya çıktı. 

Yönetimin hamlesi belli

İngiliz basınında çıkan iddialara göre West Ham United’ın Avrupa Ligi Play-Off turunda havlu atması sonrasında Premier Lig’de çıktığı 6 maçın 5’ini kaybetmesi nedeniyle Slaven Bilic’in geleceğinin tartışma konusu olduğu ve Hırvat menacerin düşüşün ilerleyen haftalarda da sürmesi halinde gönderilebileceği konuşuluyor. Bilic’in kovulması halinde ise Gökhan Töre’nin de gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Başkan sıcak bakıyor

Gökhan Töre’yi 1 sezonluğuna kiralamak için 2,5 milyon Pound (9.7 milyon TL) ödeyen West Ham’ın, Bilic’le yolların ayrılması halinde kendisine ara transferde Beşiktaş’a geri dönmesi konusunda fırsat tanıyabileceği belirtildi. Sosyal medya hesapları üzerinden sık sık yaptığı Beşiktaş paylaşımları sebebiyle West Ham taraftarının tepkisini çeken Töre’nin de Bilic’in gönderilmesi halinde Siyah-Beyazlılar’a geri dönmek için talepte bulunabileceği ifade edildi. Gökhan Töre’nin transferi sırasında yaptığı açıklamayla genç futbolcuya kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Başkan Fikret Orman’ın da Gökhan’ın dönüşüne sıcak bakabileceği bildirildi. 

YORUMLAR 2
  • KARAKARTAL SEVDALISI 7 yıl önce Şikayet Et
    İsmail dışında beşiktaşlı tüm futbolculara kapımız açık bjk ile gurur duyuyorum taraftarı ile yönetimi lie özellikle başkanımızla tüm bjk lilere selamlar
    Cevapla
  • Kar 7 yıl önce Şikayet Et
    Töre gelsin bjk ona ihtiyacı var.
    Cevapla