West Ham tarihinin en kötü başlangıcını yaptı!

İngiltere Premier Lig'de geçen yıl elde ettiği başarıyla çıtayı yükselten West Ham United, bu yıl ilk 6 haftada aldığı beş mağlubiyetle eski günlerini arıyor.

West Ham tarihinin en kötü başlangıcını yaptı!
West Ham tarihinin en kötü başlangıcını yaptı!
GİRİŞ 26.09.2016 15:27 GÜNCELLEME 26.09.2016 15:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile özellikle büyük takımlara karşı kazandığı puanlarla dikkatleri üzerine çeken ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini son haftalardaki puan kayıplarıyla kaçıran West Ham United, yeni stadında daha büyük başarılara imza atma umuduyla girdiği sezona büyük hayal kırıklığıyla başladı.

Geçen sezon ilk altı haftalık bölümde Arsenal'ı 2-0, Liverpool'u 3-0 ve Manchester City'i 2-1 yenerek 12 puanla üçüncü sıraya yerleşen başkent temsilcisinde, bu sezon aynı dönemde sadece sahasında Bournemouth'u tek golle mağlup etti ve 3 puanla 18. sıraya kadar geriledi.

Londra ekibindeki ilk sezonunda taraftarın ve basının ilgi odağı haline gelen 48 yaşındaki Bilic, durduramadığı kötü gidiş nedeniyle giderek kredisini yitiriyor.

Altı maçta beş yenilgisi bulunan ve tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan West Ham United, şu ana kadar yediği 16 golle, ilk altı haftanın kalesinde en fazla gol gören takımı oldu. Bilic'in ekibi, 1988-1989 sezonundan bu yana ilk kez altı haftalık bölümde bu kadar gol yedi.

YORUMLAR 1
  • sivaslım 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ne bilic sevdasidir bu ulkede anlamadim
    Cevapla