Avrupa devinden Enes Ünal'a kanca!

Twente’de kiralık olarak forma giyen A Milli yıldızımız Enes Ünal’ın müthiş lig başlangıcı, Juventus’un dikkatini çekmeyi başardı.

Avrupa devinden Enes Ünal'a kanca!
Avrupa devinden Enes Ünal'a kanca!
GİRİŞ 25.09.2016 14:20 GÜNCELLEME 25.09.2016 14:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu sezon çıktığı 5 maçta 6 gol, 1 asiste ulaşarak Avrupa liglerinin en üretken isimlerinin başında gelen 19 yaşındaki süper yetenek için ‘Türk İbrahimovic’ yakıştırması yapan Calciomercato, genç yıldızın Juventus tarafından yakından takip edildiğini yazdı.

YORUMLAR 6
  • Cuci 7 yıl önce Şikayet Et
    Juventus dev değilse bedavaya aldığı futbolcuyu 120 milyon edecek kadar patlatıp nasıl satabiliyor bir anlatır mısın. Paul Pogba.
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Devmi juventus oraya kim giderse gitsin futbol hayati biter italya bitik ulkedir
    Cevapla
  • yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim galatsaray besiktas fenerbahce acaba neden bu cocugu gorupte almadilar cok ilginc?? Enes zaten bursasporda taninan birisiydi ve cok yetenekli oldugunu herkes biliyordu 3 buyuklerden buyuk bir hata ileride cok iyi bir futbolcu olacak ve pisman olacaklar
    Cevapla
  • zülfü 7 yıl önce Şikayet Et
    Enes zaten Türkiyenin en büyük şehir takımının topçusuydu doğma büyüme bursalı. Ne işi var semt takımlarında. Avrupa devine gitti önünü açtı.
    Cevapla
  • Tuarm 7 yıl önce Şikayet Et
    Haklısınız. Ancak bizdeki mantıkla Enes kendini gösterecek fırsatı bulamazdı, ona bu şansı tanımazlar, kaybolup giderdi.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru tespit....(TürK İbraaaa)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle