Rakitic'ten Arda'ya teşekkür

Deplasmanda Athletic Bilbao'yu 1-0 yenen Barcelona'nın golünü atan Ivan Rakitic, asist yapan Arda Turan'a teşekkür etti.

Rakitic'ten Arda'ya teşekkür
Rakitic'ten Arda'ya teşekkür
GİRİŞ 29.08.2016 14:38 GÜNCELLEME 29.08.2016 14:39

Rakitic, maçın ardından İspanyol basınına yaptığı açıklamada "Arda'ya teşekkür ettim. Şimdi de ona bir şey ısmarlayacağım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan sezona iyi bir başlangıç yapan Arda Turan, İspanyol basınında dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Marca gazetesinde "Arda büyüyor ve Barcelona'yı uyandırıyor" başlığı altındaki haberde, "Arda, geçtiğimiz sezona nazaran neredeyse tanınmaz bir halde. Türk futbolcu, Barcelona'nın geçen sene Atletico Madrid'e ödediği 34 milyon avro artı 7 milyon avroluk bonservis bedeline değer olduğunu gösteriyor. İyi bir dönemden geçen Arda, golleri ve asistleriyle Barcelona'yı ateşliyor." değerlendirmelerinde bulunuldu. Geçen sezon 18 lig, 4 Kral Kupası ve 3 Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol atan Arda'nın bu sezon şimdiden 3 gol ve 2 asiste ulaştığını vurgulayan İspanyol spor gazetesi, Türk futbolcunun Barcelona'da belirleyici olmaya başladığını öne sürdü.

Geçen sezonu saymayarak Arda'yı "Barcelona'da sezonun en iyi transferi" olarak tanımlayan El Mundo Deportivo gazetesi de Athletic Bilbao deplasmanında zorlanan Barcelona'nın Arda'nın güzel asisti sonrasında gelen golle 3 puanı aldığına vurgu yaptı.