Emre Mor, Fatih Terim ile arasındaki olayı açıkladı!- Emre Mor'un futbol geçmişi!

Rusya maçında İstiklal marşımız okunduğunda sakız çiğnediği gerekçesi ile sert tepkilerin hedefi olmuştu. Emre Mor bu eleştirilere cevap verdi. Son olarak ise Hırvatistan ile oynanan grup maçında kenara alınan Emre Mor ile Fatih Terim arasında kısa süreli bir gerginli yaşandı. İşte o tartışma ve aslen Danimarka vatandaşı Türk futbolcu Emre Mor ile ilgili son gelişmeler ve Emre Mor'un futbol geçmişi yani Emre Mor'un biyografisi haber7.com'da..

Emre Mor, Fatih Terim ile arasındaki olayı açıkladı!- Emre Mor'un futbol geçmişi!
Emre Mor, Fatih Terim ile arasındaki olayı açıkladı!- Emre Mor'un futbol geçmişi!
GİRİŞ 07.09.2016 11:24 GÜNCELLEME 07.09.2016 11:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emre Mor Rusya ile oynanan hazırlık maçında İstiklal Marşı esnasında sakız çiğnediği gerekçesi ile çok sert eleştirilere maruz kalmıştı. Emre Mor ise sessizliğini bozarak o tepkilere cevap verdi. Son olarak ise Hırvatistan ile oynanan grup maçında kenara alınan Emre Mor ile Fatih Terim arasında kısa süreli bir gerginli yaşandı. Aslen Danimarka vatandaşı Türk futbolcu Emre Mor ile ilgili son gelişmeler ve Emre Mor'un futbol geçmişi yani Emre Mor'un biyografisi haber7.com'da..

EMRE MOR İLE TERİM ARASINDA TARTIŞMA

A Milli Takımımızın 1-1 tamamladığı Hırvatistan maçında Fatih Terim ile genç yıldız adayımız Emre Mor arasında gerginlik yaşandı.

Fatih Terim'in ilk 11'de sahaya sürdüğü genç futbolcu Emre Mor, iyi performansının ardından 84.dakikada kenara geldi ve Volkan Şen oyuna dahil oldu.

Kenara gelerek yedek kulübesinin yanına oturan Emre Mor'a işaretlerle uyarıda bulunan Fatih Terim, soyunma odasına gitmesini söyledi. Emre Mor önce bu uyarılara kulak asmadı. Terim bunun üzerine Emre'nin yanına geldi ve tekrar soyunma odasına gitmesini talep etti, bunun üzerine de genç oyuncu soyunma odasının yolunu tuttu.

"Emre ile sorun olmaz"

Maçın ardından bu konuyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Emre ile bir sorun olmaz. O bizim yaramaz çocuğumuz. Top alıp alamaması ile ilgili konuştu. Ben de bu konuyu soyunma odasında konuşuruz ve gönderdim" dedi.

EMRE MOR İSTİKLAL MARŞI'NDAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLEDİ

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da Rusya ile oynanan hazırlık maçında sahanın en iyisi olan Emre Mor, milli marş sırasında çiğnediği sakızla da en çok eleştirilen isim oldu. Milli marşımızın çalındığı esnada sakız çiğneyen yıldız oyuncu özellikle de sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir eleştiriye maruz kaldı.

Dortmund forması giyen milli oyuncu sakız olayıyla ilgili Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. İşte Mor'un yaptığı açıklamalar;

“Milli marşımız sırasında heyecanımdan dolayı sakızımı çıkarmayı unuttum. Heyecanlı olduğum maçlardan önce her zaman sakız çiğnerim. İncittiğim herkesten bu konuda özür diliyorum. Ben bu ülkenin bir ferdiyim ve sahada da formam için sonuna kadar savaş veriyorum. Öğrenmem gereken çok şey olduğunun da farkındayım. Pek çok şeye de yeni yeni adapte oluyorum. Benim için önemli olan hatalarımdan ders çıkarmak"

Kendisine yöneltilen eleştirilere her zaman açık olduğunu da belirten Emre Mor, “Eleştiri insanları olgunlaştırır. Ancak okuduğum bazı şeyler beni gerçekten incitti. Türk olmamakla suçlandığımı gördüm. Ben Türküm ve her zaman da Türk kalacağım. Farklı düşünseydim bugün Türkiye'yi değil Danimarka'yı tercih ederdim" dedi.

EMRE MOR'UN ÇALIMLARI ALMANYA'DA ÇOK SES GETİRDİ

Dünyanın en iyi futbolcularından Arjantinli yıldız Lionel Messi'yi andıran çalımlarla Eintracht ceza sahasına giren Emre Mor nefis bir pasla topu arkadaşı Aubameyang ile buluşturdu. Aubameyang'ın attığı şut direkten dışarıya çıktı.

İŞTE EMRE MOR'UN MÜTHİŞ ÇALIMLARI;

EMRE MOR KİMDİR?

A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016 aday kadrosuna dahil edilen Danimarka asıllı Türkoyuncusunu yakından tanıyalım...

24 Temmuz 1997 doğumlu Emre Mor kariyerine Danimarka'nın Lyngby FK takımında başladı.

Forvet ve sağ kanat bölgelerinde görev yapan 1.68 boyundaki Emre, sol ayağını oldukça etkili kullanıyor.

Genç futbolcu 2013 yılının Aralık ayında henüz 16 yaşındayken Fransanın St. Etienne takımı tarafından denemeye alındı ancak oyuncunun yeşil beyazlı ekibe transferi gerçekleşmedi.

Mor, 2015 yılının Ocak ayında Lyngby kulübünden profesyonel takım için yeteneğinin yetersiz olduğu gerekçesiyle gönderilene kadar U17 ve U19 takımlarının formasını giydi.

Kulübü tarafından serbest bırakıldıktan sonra FC Nordsjælland ile anlaşan Emre Mor, U19 takımında sergilediği futbolla başarılı oldu ve Manchester United, Borussia Dortmund, Ajax ve Galatasaray kulüplerinin radarına girdi.

Mor, 28 Kasım 2015 tarihinde oynanan FC Nordsjælland - Randers maçının 84. dakikasında oyuna girerek profesyonel kariyerine start vermeyi başardı. Bir sonraki ligmaçında ise Brondby karşısında ilk 11'de forma giyme şansı bulan Emre Mor, iyi bir maç çıkararak kendisini kanıtlamayı başardı.

Mor, 2016 yılının başlarında Nordsjælland ile 2019 yılına kadar sürecek ilk profesyonel sözleşmesine imza attı.

Emre, Nordsjælland forması ile bu sezon 13 maça çıkıp 2 gol kaydetmeyi başardı.

2013 yılından beri Danimarka Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında mücadele eden Emre, milli forma ile toplamda 22 maça çıkıp 3 de gol atmayı başardı. Türk Milli Takım'ını tercih eden Emre, Karadağ maçında ilk kez sahaya çıktı.

YORUMLAR 3
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana devam et bakma sen onlara kendilerini bilmez insanlar hatasız insan varmı bu dünyada
    Cevapla
  • Gakkoş 7 yıl önce Şikayet Et
    Taşıdığı kan sağlam.
    Cevapla
  • kerem 7 yıl önce Şikayet Et
    turk budur
    Cevapla