Arda'dan 2 nefis gol! Maça damga vurdu

Barcelona, 2-0'ın rövanşında Sevilla'yı Arda Turan ve Messi'nin golleriyle 3-0 mağlup ederek İspanya Süper Kupası'nı kazandı.

GİRİŞ 18.08.2016 03:28 GÜNCELLEME 18.08.2016 10:26
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Camp Nou'daki karşılaşmaya hızlı başlayan Sevilla, maçtaki ilk ciddi pozisyonunu 5. dakikada gerçekleştirdi. Yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen konuk ekibe cezayı 10. dakikada Milli yıldızımız Arda Turan kesti. Messi'nin harika pasını ağlarla buluşturan Arda Turan, Katalan ekibini 1-0 öne geçirdi. Sevilla, karşılaşmanın 31. dakikasında Vicente Iborra ile penaltı atışından yararlanamadı. Bacelona kalecisi Claudio Bravo, Iborra'nın şutunda gole izin vermedi. İlk yarının son dakikasında Mercado'nun kafası üst direkten döndü. Sevilla, ilk 45 dakika boyunca meşin yuvarlağı ağlara göndermeyi başaramayınca karşılaşma 1-0 Barcelona üstünlüğü ile tamamlandı. 



Katalan ekibi ikinci yarıya golle başladı. Maçın 46. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Arda Turan, attığı harika golle Sergio Rico'yu bir kez daha avladı ve takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Gol sonrası oyundan iyice düşen Sevilla kalesine gol için yüklenen Barcelona, 55'de Messi'nin kafayla attığı golle farkı 3'e çıkarttı. Bu dakikadan sonra Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, hafta sonu oynanancak Real Betis maçını düşünerek oyuncu değişliklerine gitti. Kalan bölümde başka gol olmayınca karşılaşma 3-0 Barcelona üstünlüğü ile tamamlandı.



Sevilla'yı Camp Nou'da 3-0 mağlup eden Barcelona, bu sonuçla İspanya Süper Kupası'nı kazanarak yeni sezona kupa ile başladı.

YORUMLAR 29
  • Kezo 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar çeyrek finalde dönüyor ülkelerinde krallar gibi karşılanıyor bizimkiler imkansız denen yerden hayal edemiyecegimiz yerde şampiyona katılıyor kendi evlatları mızı küfür ediyoruz çocuk dışarda show yapıyor yine yaranamiyor bu ülke 70 milyon antrenör olunca böyle oluyor işte baş tacimizsin arda turan
    Cevapla
  • Selman 7 yıl önce Şikayet Et
    O golleri milli maçlarda atmanı beklerdik Barcelona olunca nasılda oynuyorsun Kerata seni
    Cevapla
  • Feda1915 7 yıl önce Şikayet Et
    O BIRE cc sahitlik eden isaret parmagin hic inmesin Arta Turan abisi .. "Arda tesbih sever " fragmanini bekliyoruz ..
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kocaman yüreği olan bir çocuk. Mili maçta çocuklar gibi ağladı. Böyle insanlara sahip çıkmak lazım.
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu var oynayan var. Güzel goller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle