Hull City son şampiyona acımadı!

İngiltere Premier League'in açılış maçında son şampiyon Leicester City, deplasmanda Hull City'ye 2-1 mağlup oldu.

Hull City son şampiyona acımadı!
Hull City son şampiyona acımadı!
GİRİŞ 13.08.2016 16:49 GÜNCELLEME 13.08.2016 16:49

İngiltere Premier Lig'de geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bir mucizeyi başaran Leicester City, 2016-2017 sezonun açılışını yaptı. Ligin ilk haftasında Hull City deplasmanına konuk olan Leicester, 2-1'lik skorla mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı.

Leicester City'nin Hull City'ye mağlup olmasının ardından Premier Lig tarihinde ilk kez bir son şampiyon, yeni sezonun açılış karşılaşmasında yenilmiş oldu.

Hull City karşılaşmanın 45+1. dakikasında Adama Diomande'nin golüyle Leicester City karşısında 1-0 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla gidildi. Leicester City, 47. dakikada Riyad Mahrez'in penaltı golüyle durumu 1-1 yaptı ve ikinci yarının hemen başında dengeyi yakaladı.

Savunmada hatalar yapan Leicester, 57. dakikada Robert Snodgrass'ın golüne engel olamayaınca Hull City maçta 2-1 öne geçti. Kalan bölümde başka gol olmayınca bu sezon yeniden Premier Lig'de mücadele eden Hull City, sezona şampiyonu yenerek başlamış oldu.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta programında Hull City, Swansea'ye konuk olacak. Leicester ise Arsenal'i ağırlayacak.