Mario Balotelli ve Wilfried Bony imzalıyor

Mario Gomez'le yeniden anlaşmanın yollarını ayıran Beşiktaş'ın ilgilendiği iki forvet Balotelli ve Bony takımlarından ayrılmak üzere...

Mario Balotelli ve Wilfried Bony imzalıyor
Mario Balotelli ve Wilfried Bony imzalıyor
GİRİŞ 11.08.2016 14:13 GÜNCELLEME 11.08.2016 14:13

Ailesiyle birlikte Türkiye'deki politik ortamdan rahatsızlık duyduğunu belirten ancak daha sonra takıma geri dönen Jose Sosa gibi Mario Gomez'i de yeniden kadroya katmanın hesaplarını yapan Beşiktaş'ın ilgilendiği iki isim Balotelli ve Bony yeni takımlarıyla anlaşmak üzere...

Balotelli, Chievo'ya gidiyor

Fikret Orman'ın "Onu takımımda görmeyi çok isterim. Problemli gibi görünüyor ama saha dışında 10 numara çocuk" dediği Balotelli, İtalya Serie A takımlarındanChievo'yla anlaştı. Resmi açıklama henüz yapılmasa da, İtalyan ekibinin sportif direktörü Luca Nember, geçtiğimiz hafta yıldız oyuncuyla buluştu ve taraflar her konuda anlaşma sağladı. İmzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.

Bony, Everton'a...

22 yaşındaki stoperi John Stones'u 56 milyon euroya Manchester City'ye satan Everton, Pep Guardiola'nın takımında fazla forma şansı bulması beklenmeyen Wilfried Bony'yi kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

İki takımın 20 milyon euroluk bonservis ücretinde anlaştığı iddia edildi. Siyah Beyazlılar, 27 yaşındaki forveti kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyordu. 

Isla ve Gustavo Gomez de gitmişti

Beşiktaş'ın uzun süre peşinden koştuğu ancak kulübünü bir türlü ikna edemediği Gustavo Gomez 8,5 milyon euroya Milan'a gitmişti. Son olarak ise bir süre dirsek temasında bulunulan Şilili oyuncu Mauricio Isla da 4,5 milyon euroya Cagliari'yle imzaladı.