Felipe Melo: İnter'den ayrılmayacağım

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan Inter'e giden ve ismi yeniden Galatasaray ile anılan Felipe Melo'dan açıklamalar geldi

Felipe Melo: İnter'den ayrılmayacağım
Felipe Melo: İnter'den ayrılmayacağım
GİRİŞ 27.07.2016 16:16 GÜNCELLEME 27.07.2016 16:16

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan Inter'e giden Felipe Melo, takımdan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını ve Inter forması giymeye devam etmek istediğini söyledi.

İtalyan basınına konuşan Melo, "Inter'e dünyanın en büyük takımlarından birisi olduğu içib ve Roberto Mancini faktörü nedeniyle geldim. Mancini'nin burada bizimle kalması bence en doğru şey olur. Geçtiğimiz yıllara oranla ligi daha iyi bir yerde bitirdik. Avrupa'ya da gicedeğiz. Yeni kadromuzla birbirimizi daha iyi tanıdık. Daha da çizgide devam etmeliyiz" dedi.

Inter'de kalmak istediğini belirten Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Benim niyetim burada Inter forması giymeye devam etmek. Burada rüyam gerçek oldu. Hem ailem hem de ben Milano'da olmaktan dolayı çok mutluyuz" söçzlerini kullandı.

Juventus'un spekülatif transferleri hakkında ise, "Juventus büyük oyuncular aldı ama bizde Inter'iz. Kazanmak için varız" açıklamasını yaptı