Gökhan Töre: Bana güvenenler üzülmeyecek

Beşiktaş'tan West Ham'a kiralanan Gökhan Töre, Avusturya'da konuştu.

Gökhan Töre: Bana güvenenler üzülmeyecek
Gökhan Töre: Bana güvenenler üzülmeyecek
GİRİŞ 23.07.2016 12:08 GÜNCELLEME 23.07.2016 12:08

Siyah-Beyazlı formayla geçirdiği başarı dolu 3 sezonun ardından West Ham United'asatın alma opsiyonuyla kiralanan Gökhan Töre, İngiltere Premier Lig ekibinin Avusturya kampında konuştu.

Siyah-Beyazlılar'dan Ada'ya uzanan kariyeri sebebiyle heyecanlı olduğunu söyleyen yıldız sağ kanat oyuncusu, yeni sezonda West Ham formasıyla kendisini ispat etmeyi planladığını söyledi.

İşte Slaven Bilic'in, "O çok farklı özellikleri olan bir oyuncu. Takım arkadaşlarından hep daha fazlasını yapabilecek kapasitede. Onun devamlılık sağlarsa neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Türk futbolunun en önemli oyuncusu olabilecekkapasiteye sahip" sözleriyle övdüğü futbolcunun sözleri;

"Premier Lig'de oynamak her oyuncunun hayalidir. Kendimi göstermek ve ülkemi temsil etmek için elimden geleni yapacağım"

"Tanıdığım ve sevdiğim bir hocayla çalışacak olmak da benim için çok değerli. Benden neler beklediğini, istediğini iyi biliyorum"

"Taraftarlarımıza bana verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiasında şampiyonluk yaşamak benim için çok değerliydi"

"Ülkemi temsil edeceğim"

"Burada çok mutluyum. Herhangi bir uyum sorunu yaşamadım. İstediğim yerdeyim. Premier Lig'de oynamak her oyuncunun hayalidir. Kendimi göstermek ve ülkemi temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Tanıdığım ve sevdiğim bir hocayla çalışacak olmak da benim için çok değerli. Benden neler beklediğini, istediğini iyi biliyorum."

"Çok değerli bir şampiyonluk yaşadım"

"Kiralık olarak geldim. 13-14 milyon euroluk bir satış opsiyonum var. Amacım bana olan güveni boşa çıkarmamak. Beşiktaş'ta çok değerli bir şampiyonluk yaşadık. Taraftarlarımıza bana verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Böyle bir büyük camiada yaşamak benim için çok değerliydi."