Mario Gomez'in yeni adresi belli oldu!

Beşiktaş'la yollarını ayıran Mario Gomez, Atletico Madrid'e çok yakın.

Mario Gomez'in yeni adresi belli oldu!
Mario Gomez'in yeni adresi belli oldu!
GİRİŞ 21.07.2016 12:06 GÜNCELLEME 21.07.2016 12:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle ayrılık kararı alan ve ülkesi Almanya'ya da dönemeye sıcak bakmayan Mario Gomez, İspanya ve İngiltere'de oynamak istediğini dile getirmişti. Bu gelişmenin ardından Alman golcü, Atletico'ya önerildi. 

İspanyol El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Torres, Griezmann ve Correa'nın yanına bir forvet transferi yapmak isteyen Madrid ekibine Mario Gomez teklif edildi.

Fiorentina'nın, Gomez'i elden çıkarmak istemesi ve Atletico'nun 23 yaşındaki golcüsü Boria Baston'a kanca atması nedeniyle taraflar, takas formülü üzerine yoğunlaştı.
3 sezon önce Gomez için Bayern'in kapsını çalan, ancak olumlu yanıt alamayan Atletico'nun bu kez vereceği karar ise merakla beklenmeye başlandı.

KARTAL DA BEKLEMEDE

Öte yandan transferin bonservis ödenerek bitmesi halinde Beşiktaş'ın da kasası dolacak.
Geçen sezon Mario Gomez'i kiralarken Fiorentina ile özel bir anlaşma imzalayan siyah beyazlı kulüp, bonservis bedelinden %40 pay alacak.

Mario Gomez, Süper Lig'i 26 golle gol kralı ve şampiyon olarak tamamlamış, ardından Almanya Milli Takımı'na geri dönmüştü.
 

YORUMLAR 3
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    sakatlanır soysuz çok nazlandı ama bizdede kabahat var güle güle diyemedik birtürlü
    Cevapla
  • şakır 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşı bu maddi ve başarılı mantıklı karraından dolayı takrir.ediyorum.doğuştan galatasaraylı olarak bu senede güzel oyunla beşiktaşlıların alması uefa da biyerlere gelmesini canı gönülden diliyorum
    Cevapla
  • beko 7 yıl önce Şikayet Et
    umarım 5 golü geçemezsin tüm sezon boyu alman korkağı.....
    Cevapla