Eski F.Bahçeli Krasic yeniden doğdu!

Polonya'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Milos Krasic'e, adeta teklif yağdı ancak Sırp yıldız takımında kaldı.

Eski F.Bahçeli Krasic yeniden doğdu!
Eski F.Bahçeli Krasic yeniden doğdu!
GİRİŞ 20.06.2016 15:01 GÜNCELLEME 20.06.2016 15:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de geçirdiği kayıp sezonların ardından Polonya'ya giden Milos Krasic, burada yeniden doğdu. Lechia Gdansk'ta sezonu 4 gol, 5 asist ile kapayan ve 9 golde direkt katkı sunan tecrübeli oyuncuya, ilerleyen yaşına rağmen transfer teklifleri geldi.

Gdansk ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Krasic'e Almanya'nın Werder Bremen kulübü talip oldu. Yeşil-beyazlıların 400 bin euroluk teklifte bulunduğu ancak kabul edilmediği ortaya çıktı. Polonya'nın önde gelen ekiplerinden Legia Varşova da Krasic'i kadrosuna katmak istediği ancak başarılı olamadı.

Kazakistan'dan da talipleri olduğu belirtilen Sırp futbolcu, kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi ve birlikte devam etme kararı aldı. Krasic takımın yeni sezon hazırlık kampına katılarak çalışmalara başladı.

YORUMLAR 3
  • ADALI 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam CSKA'da oynarken CL'de tek başına sırtlıyordu takımını. 2-3 sezon sonra Fenere geldi. Oynadığı her maç çok etkili oldu ama ne yaptıysanız bitirdiniz adamın kariyerini. O da yıllık 3 milyon alıp yatmaktan şikayetçi olmadığından başka takıma gitmedi, kaldı öyle. Şimdi beleşe de oynasa ne farkeder Fenerden dünyanın parasını aldı. Aynı zamanda sırtlayabilirdi de feneri ama yazık oldu :)
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    teklif yağdı 500 bin EURO.. yorum yapmıyorum bile
    Cevapla
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum biz neden oynatamadik. Polanya'lilar nasil oynatiyor elektro şoklamı
    Cevapla