Terim'in çağırmadığı isim konuştu!

Atınç Nukan, Fatih Terim’in Euro 2016 için açıkladığı milli takım aday kadrosunda olmamasıyla ilgili konuştu.

Terim'in çağırmadığı isim konuştu!
Terim'in çağırmadığı isim konuştu!
GİRİŞ 20.05.2016 11:14 GÜNCELLEME 20.05.2016 11:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

RB Leipzig’de forma giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu Atınç Nukan, Fatih Terim’in Euro 2016 için açıkladığı milli takım aday kadrosunda olmamasıyla ilgili Terim ile bir konuşma yapmadığını ve önümüzdeki turnuvalara gitmek istediğini söyledi.

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarına katılan siyah-beyazlı takımın altyapısında yetişen ve sezon başında da Alman ekibi RB Leipzig’e transfer olan Atınç Nukan açıklamalarda bulundu.

“HARİKA BİR ATMOSFER VARDI”

Genç futbolcu, “Burası benim yuvam gibi. Burada olmak benim içinde çok güzel. Bizimde Almanya’da sezonumuz bitti. Bizde hedefimize ulaşıp Bundesliga’ya yükseldik. Bende gelip burada kutlamalara katılmak istedim. Çok güzeldi ve çok harika bir atmosfer vardı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çok özel bir başarı. İnşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettirirler” diye konuştu.

“HER ŞEY YOLUNDA”

RB Leipzig takımında Bundesliga’ya yükseldiklerini hatırlattığımız ve gelecek sezon planlarını sorduğumuz Atınç, şöyle konuştu:

“Gayet güzel tabi ki... Sezonu en iyi şekilde tamamladık. Bir alışma sürecim oldu. Şu anda da gayet her şey yolunda. Önümüzdeki sezon Bundesliga’da mücadele edeceğiz ve bende buna kendimi gayet iyi hazırladım. Önümüzdeki sezon inşallah benim için de iyi olacak.”

ATINÇ TERİM’LE KONUŞMADI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in EURO 2016 öncesi açıkladığı 31 kişilik kadroda isminin olmamasıyla alakalı Terim ile bir konuşma yapıp yapılmadığı sorulması üzerine genç futbolcu, “Yok olmadı inşallah bir daha ki sefere giderim” diye cevap verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    defansa topalı koyuyor ama asıl yeri defans olan ersan ve atınç kadroda yok. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. en azından ersan orada olmayı hak ediyordu.
    Cevapla
  • er06 7 yıl önce Şikayet Et
    Terim pili bitmis adamlari toplasin anca
    Cevapla