Aras Özbiliz'in büyük pişmanlığı

Kiralık olarak gittiği Rayo Vallecano’da sadece 3 maçta görev yapabilen Aras Özbiliz, İspanya macerasından pişmanlıkla döndü.

Aras Özbiliz'in büyük pişmanlığı
Aras Özbiliz'in büyük pişmanlığı
GİRİŞ 18.05.2016 11:17 GÜNCELLEME 18.05.2016 11:17

Siyah-Beyazlılar’a ara transfer döneminde Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova’dan transfer olan Aras Özbiliz, sezon sonuna kadar İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano’ya kiralanmıştı. Bu ekipte sadece 3 mücadelede görev yapabilen 26 yaşındaki kanat oyuncusu, teknik direktör Paco Jemez’in gözüne bir türlü girememişti.

La Liga’da 38 haftanın sonunda topladığı 38 puanla küme düşen takımda kendisini gösterememesi sebebiyle üzgün olduğunu söyleyen Özbiliz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Keşke Rayo Vallecano’ya gitmeseydim diyorum. Belki buraya gitmeseydim kendimi daha fazla geliştirme şansı yakalayabilirdim. Ama kendimi her zaman forma için hazır tuttum” ifadelerini kullandı.

Başkan Orman’a cevap verdi

Kara Kartal’ın yeni sezon kampında yer alacak tecrübeli futbolcu, kendisi için önceki gün, “Ondan beklentim oldukça büyük” açıklamasını yapan Başkan Fikret Orman’a cevap verdi.

Özbiliz,“Yeni sezonda bu takımın bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum. Takımın şampiyon olmasına çok sevindim, Şu anda Hollanda’dayım. Eşim 9 aylık hamile. Yakın zaman içerisinde babalık sevinci yaşayacağım. Başkanımız Fikret Orman ve hocamız Şenol Güneş’in benden beklentilerinin oldukça büyük olduğunu biliyorum. Bunları karşılamak için elimden geleni yapacağım. Herkes gerçek Aras’ı yeni sezonda görecek” sözlerini sarf etti.