Zlatan: Bu yıl genç olduğuma karar verdim

Paris Saint-Germain'in 34 yaşındaki süperstarı Zlatan Ibrahimovic, UEFA'ya bir röportaj verdi.

Zlatan: Bu yıl genç olduğuma karar verdim
Zlatan: Bu yıl genç olduğuma karar verdim
GİRİŞ 12.04.2016 05:24 GÜNCELLEME 12.04.2016 05:24

Bu sezon 42 maçta 39 gol atan süperstar, ''Kariyerimin hiçbir döneminde daha iyi olmamıştım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Yaşlı doğdum ve genç öleceğim. Garip bir durum'' dedi.

Mental olarak çok iyi durumda olduğunu söyleyen Ibrahimovic, ''Bu sezon hala genç ve sağlam olduğumu ispat ettim. Ne kadar genç olduğunuz veya yaşlı olduğunuz önemli değil. Ben kendimin bu yıl genç olduğuna karar verdim. Önemli olan bu'' sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Kariyerindeki tek eksiği olan UEFA Şampiyonlar Ligi hakkında konuşan Zlatan, ''Kazanabilirsek kazanacağız. Oyuncularımız sahada kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Bunun için antrenman yapıyoruz ve odaklanmış durumdayız. Her yıl ileri aşamalara gidiyoruz ancak en uzak noktaya gidemiyoruz. Bu kupayı her zaman kazanmak istiyor, ancak başaramıyoruz'' değerlendirmesini yaptı.

Bu sezon çok daha iyi bir Paris Saint-Germain olduğunu söyleyen Zlatan, ''Daha tecrübeliyiz. Yıllar içinde birbirimize alıştık. Bakalım neler olacak'' ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.