'Hayatımda gördüğüm en büyük profesyonel'

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Mario Götze için en iyisini istediğini söyledi.

'Hayatımda gördüğüm en büyük profesyonel'
'Hayatımda gördüğüm en büyük profesyonel'
GİRİŞ 02.04.2016 05:01 GÜNCELLEME 02.04.2016 05:01

Pep Guardiola, bu sezon çok az şans verdiği Mario Götze ile ilgili ilk kez açık bir şekilde konuştu.

"Mario'ya ve kariyer hedeflerine çok saygı duyuyorum." diyerek sözlerine başlayan Guardiola, "Onun neler yapabileceğini biliyorum. Götze ile ilgili görüşlerim öyle bir iki maçta değişecek değil. Her türlü taktiksel formasyonda oynayabilir." dedi.

Mario için en iyisini istediğini söyleyen İspanyol teknik adam, "Bence hala Bayern'debaşarılı olabilir. Muhteşem bir oyuncu. En iyi başarılara ulaşmayı hak ediyor. Bugüne kadar gördüğüm en profesyonel futbolcualrdan biri. Hatta kendi futbolculuk kariyerimi de dahil ediyorum. Asla, onunla kötü bir konuşma yapmadık. Götze, çok büyük bir profesyonel." diyerek sözlerini sürdürdü.

Eintract Frankfurt'un Niko Kovac döneminde hızlıca bir değişim yaşayacağını söyleyen Guardiola, "Yeni antrenör, her zaman kendi fikirleri ve hırsıyla birlikte gelir. Eintracht'ın Hannover'e karşı çok agresif oynadığını gördüm. Onlara karşı nasıl oynayacağıma karar veremedim. 3, 4 veya 5 savunmacıyla çıkabilirim. Eintracht maçının Mainz ve Darmstadt maçları gibi zor geçmesini bekliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.