Zlatan'a tokat gibi cevap: Esprini beğendim ama...

Fransa'da şampiyon olan PSG'den sezon sonu ayrılacağını açıklayan Zlatan İbrahimovic'in esprili Eyfel Kulesi açıklamasına cevap geldi.

Zlatan'a tokat gibi cevap: Esprini beğendim ama...
Zlatan'a tokat gibi cevap: Esprini beğendim ama...
GİRİŞ 15.03.2016 11:05 GÜNCELLEME 15.03.2016 11:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Golleri kadar sivri dili ile de nam salan İsveçli golcü, PSG'nin üst üste 4. şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Fransız ekibinde kalmayacağını doğruladı. Ancak Zlatan'ın kalmak için ileri sürdüğü şart bu açıklamasının da önüne geçti: Mutluyum, kulüp ve taraftarla her zaman iyi ilişkilere sahibim. Ama şu an için önümüzdeki sezon PSG'de olmayacağımı söyleyebilirim. Burada sezon bitmedi ve kalan 1.5 ayı mutlu bir şekilde geçirmek istiyorum. Gelecek sezon nerede olacağımı bilmiyorum ama burada olmayacağım. Eyfel Kulesi'nin yerine benim heykelimi dikebileceklerini sanmıyorum, eğer bunu yaparlarsa burada kalacağıma dair size söz veriyorum.

ANINDA CEVAP GELDİ

Zlatan'ın bu açıklamasına cevap gecikmedi. @LaTourEiffel hesabından ünlü oyuncuya, "Esprini beğendim Ibra ve buradan Paris manzarası çok güzel. Ancak kule benimdir" şeklinde yanıt geldi.

YORUMLAR 2
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibt adam, oynadığı her takımla sayısız şampiyonlukları var. Kaliteli liglerde onun kadar çok şampiyon olan ikinci bir futbolcu yoktur nokta
    Cevapla
  • yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    adam espri yapmamış ki
    Cevapla