İbrahimovic'e tarihin en büyük teklifi!

Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'e tarihin büyük teklifini sundu.

İbrahimovic'e tarihin en büyük teklifi!
İbrahimovic'e tarihin en büyük teklifi!
GİRİŞ 12.03.2016 15:15 GÜNCELLEME 12.03.2016 15:15

Beşiktaş’ta forma giyen Demba Ba’nın takımı Shanghai Shenhua’nın, İbrahimovic’i ısrarla istediği öğrenildi.

Bu sezonki performansıyla herkesi büyüleyen Fransız ekibi PSG’nin yıldızı Zlatan İbrahimovic’in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 34 yaşındaki futbolcuyla Premier Lig ve ABD kulüplerinin yanı sıra Uzak Doğu’dan da takımlar ilgileniyor. Son olarak geçen sezona kadar Beşiktaş’ta forma giyen Demba Ba’nın takımı Shanghai Shenhua’nın, İbrahimovic’i ısrarla istediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Çin kulübünün, 34 yaşındaki süperstara sadece 1 yıllığına, 40 milyon Euro (Yaklaşık 128 milyon TL) teklif ettiği öne sürüldü. PSG’den senelik 15 milyon euro (Yaklaşık 48 milyon TL) kazanan İbra’nın bu süper teklife, “PSG’yle şu anda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyorum. Sezon sonunda görüşelim” cevabını verdiği bildirildi. İsveçli forvet, bu sezon 38 maçta 31 gol attı ve 10 da asist yaptı.

TEKLİF YAĞIYOR

Sezon sonunda serbest kalacak 34 yaşındaki İbrahimovic bu sezon PSG de 27 gol kaydetti. Son olarak Chelsea'ye iki gol atarak birçok kulübün ilgi odağı oldu.

"Futbolun yaşı olmaz" diyen Zlatan için Manchester United, AC Milan, Barcelona, İnter, Ajax ve West-Ham kulüpleri de ilgileniyor.