Arda Turan neden 45'te çıktı? Açıkladı

Barcelona'nın hocası Luis Enrique, 2-1 kazandıkları Las Palmas maçının ardından basın mensuplarının karşına çıktı.

Arda Turan neden 45'te çıktı? Açıkladı
Arda Turan neden 45'te çıktı? Açıkladı
GİRİŞ 21.02.2016 03:28 GÜNCELLEME 21.02.2016 03:28

"Ritm kaybımız olduğunu düşünmüyorum. Gayet efektif bir performans sergiledik" sözleriyle konuşmasına başlayan LuiS Enrique, "Son 10 dakikada birçok fırsat yakaladık. Onların da beraberlik için fırsatları oldu elbette." diyerek konuşmasını sürdürdü.

Enrique, "Las Palmas kalecisi Javi Varas olağanüstü bir maç çıkardı. İkinci yarıda daha iyiydik, çok pozisyon bulduk, kazanmayı hak ettik ama Las Palmas maçın sonunda bir beraberlik elde edebilirdi." dedi.

İspanyol teknik adam, maç yoğunluklarına dikkat çekerek, "Neredeyse 2 günde bir maç oynuyoruz. Oyuncularım çok zorlu mücadeleler veriyor. Ben, bu kadar yoğunluğa rağmen takımımın gelişiminden ötürü mutluyum." ifadelerini kullandı. 

ARDA NEDEN OYUNDAN ÇIKTI?

Devre arasında Arda Turan'ı neden çıkardığına ilişkin gelen soruya Luis Enrique, "İlk yarı bir sarı kart görmüştü. İkinci yarı risk almak istemedik." cevabını verdi.

Salı günü Arsenal ile oynayacakları maç hatırlatılan Barcelona'nın hocası, "Arsenal, çok komplike bir takım. Çok kaliteli oyuncularıyla bize sorun çıkaracaklar. Çok zor maç olacak. Zaten, Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçlar zorlu oluyor." sözleriyle basın toplantısını noktaladı.