Skandal! Arsenal yanlış kişiyi transfer etti

İngiliz futbolunun efsane ismi Gary Lineker, Arsenal'in tarihi bir hata yaparak Leicester City'den yanlış kişiyi transfer ettiğini öne sürdü

Skandal! Arsenal yanlış kişiyi transfer etti
Skandal! Arsenal yanlış kişiyi transfer etti
GİRİŞ 10.02.2016 15:53 GÜNCELLEME 10.02.2016 15:54

Bu sezon Premier Lig'de kimsenin beklemediği şekilde şampiyonluğa ilerleyen Leicester City, bu başarıyı Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Ngolo Kante ve Christian Fucsh gibi oyunculara borçlu.

Geçen sezonun başında Mahrez'i 400 bin sterlin karşılığında kadrosuna katan Leicester City, bu sezon başında Fucsh'u bedelsiz olarak transfer etti. Orta sahada savunmaya dönük görev yapan Kante ise 6 milyon sterline transfer edildikten sonra, bu sezon gösterdiği performansla fiyatını 2'ye katlamış durumda. Arsenal, tüm bu etkileyici transferleri gerçekleştirdiği düşüncesiyle, Leicester City’nin oyuncu izleme kurulu başkanı Ben Wrigglesworth’u teknik ekibine katmıştı. Ancak koyu bir Leicester City taraftarı olan Gary Lineker'a göre, Londra ekibi yanlış kişiyi transfer etti.

1986 Dünya Kupası'nda gol kralı olan eski İngiliz oyuncu; "Vardy, Mahrez, Fusch ve Kante'yi, Wrigglesworth değil; Steve Walsh buldu. Fransa'ya başka bir oyuncu izlemek için gidip; takıma Mahrez'i getirdiğini biliyorum. Arsenal'in yanlış kişiyi transfer etmesinden dolayı gerçekten çok mutluyum. Çünkü kulüpte Walsh'a ihtiyacımız var" dedi.