Eboue yalvardı: Para önemli değil, yeter ki alın

Steaua Bükreş'in gündeminde olan Eboue'nin menajeri, Rumenlere adeta yalvardı, oyuncusunun transfer edilmesi çağrısı yaptı.

Eboue yalvardı: Para önemli değil, yeter ki alın
Eboue yalvardı: Para önemli değil, yeter ki alın
GİRİŞ 03.02.2016 12:13 GÜNCELLEME 03.02.2016 12:13

Emmanuel Eboue'nin menajeri Basile Besnard Rumen basınına açıklamalarda bulundu. Romanya'nın önde gelen ekibi Steaua Bükreş'in ilgilendiği futbolcunun, başkent ekibiyle ilgili düşüncelerini açıkladı ve bu lige yeşil ışık yaktı.
 
Galatasaray ile geçtiğimiz sezon yollarını ayırdıktan sonra boşta olan ve bir ara Yeşilköyspor ile antrenmanlara çıkan Fildişi Sahilli oyuncunun takım arayışı devam ederken, menajerinin açıklamaları dikkat çekti. Besnard Rumenlere adeta, "Para önemli değil yeter ki alın" mesajı verdi.
 
'Futbola aç ve oynaması gerek'

Basile Besnard, "Eboue Romanya'nın güzel bir ülke olduğunu ve futbolunun da gelişme potansiyeli bulunduğunu düşünüyor. Para çok da önemli değil. Emmanuel futbolu seviyor ve onun için şu an en önemli şey oynayabilmek. Parayı dert etmiyor. Zaten hayatı boyunca epey para kazandı. Normal ortalama bir maaşı yeterli görüyor. Futbola aç ve Steaua Bükreş gibi büyük bir kulüpte oynamaya sıcak bakıyor" dedi.

Taraftar takımda görmek istiyor

Öte yandan Rumen ekibinin taraftarlarının da 32 yaşındaki sağ bekin transferine sıcak baktıkları ortaya çıktı. Konuyla ilgili gerçekleştirilen ve 10 bine yakın kişinin katıldığı ankette katılımcıların yüzde 80'i Eboue'yi Steaua Bükreş'te görmek istediklerini belirtti. Romanya'da transfer sezonu 22 Şubat'a kadar sürdüğü için, eski Galatasaraylı futbolcunun transferi için henüz zaman bulunuyor.