Real Madrid'de Bale yine sakatlandı

Gareth Bale'in yapılan doktor kontrolünden sonra sağ ayak arka adalesinde sakatlık tespit edildi.

Real Madrid'de Bale yine sakatlandı
Real Madrid'de Bale yine sakatlandı
GİRİŞ 19.01.2016 19:00 GÜNCELLEME 19.01.2016 19:00

Real Madrid Kulübü, Sporting Gijon maçının 44. dakikasında sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kalan Gareth Bale'in yapılan doktor kontrolünden sonra sağ ayak arka adalesinde sakatlık tespit edildiğini açıkladı.

Real Madrid Kulübü, Galli futbolcunun iyileşme süreci hakkında bir süre vermese de İspanyol basını Bale'in 2 ila 3 hafta sahalardan uzak kalacağını yazdı.

Bu arada 26 yaşındaki Bale'in 3'ü bu sezon olmak üzere kariyeri boyunca 6. kez benzer sakatlık sorunu yaşaması dikkati çekti. Daha önce hep sol ayak arka adalesinden sakatlanan Galli futbolcu, bu kez sağ ayağındaki adalelerde benzer bir sorun yaşadı. Bale, bu sezon 15 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk maçında, bundan bir ay sonra da ligde Levante karşılaşmasında sol ayak arka adalesinden sakatlık geçirmişti.

Ligde 13 golü bulunan ve İspanyol ekibinin son haftalardaki en formda futbolcularından Bale'in Real Betis, Espanyol ve Granada maçlarında oynama olasılığı zor gösteriliyor. Bale'in 13 Şubat'taki Athletic Bilbao maçında dakika alması ve ardından 17 Şubat'ta Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Roma maçına hazır olması bekleniyor.