Amrabat artık Premier Lig'de!

İspanya La Liga ekiplerinden Malaga'nın Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ın Premier Lig hayali gerçek oluyor.

Amrabat artık Premier Lig'de!
Amrabat artık Premier Lig'de!
GİRİŞ 18.01.2016 11:21 GÜNCELLEME 18.01.2016 14:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AS Gazetesi'nin haberine göre, Amrabat, 8 milyon euroya Premier Lig takımlarından Watford'un yolunu tutuyor... Pazar günü Malaga ile son antrenmanını gerçekleştiren hücum oyuncusunun bugün İngiltere'de olacağı bildirildi.

Sağlık kontrolleri yapılacak olan Amrabat'ın daha sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın Kayserispor'dan 8.6 milyon Euro'ya aldığı futbolcu için Malaga sezon başında 3.5 milyon euro ödemişti. La Liga'da bu sezon 13 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu gol atamazken 1 asist yaptı.

AMRABAT HABERİNİ VERDİ

Malaga'nın sahibi Şeyh Abdullah Al Thani, Nordin Amrabat'ın transfer durumuyla ilgili "Güzel haberler var..." sözlerini kullandı.

Thani kısa bir süre önce de, "Nordin Amrabat'ın transfer durumuyla ilgili bazı noktaları aydınlatmak istiyorum. Ben oyuncu satmaktan keyif almıyorum ancak herkes bir noktada anlayışlı olmalı. Amrabat bana geldi ve "Hayalim Premier Lig'de oynamak dedi. Ben de ona "Gitme" dedim. Fakat, insanların hayallerine saygı duymalısınız. Ben de böyle yaptım" sözleriyle transferi duyurmuştu

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • hacamat 8 yıl önce Şikayet Et
    normal birsry sonucta ispanya ligi dunyanin takip ettigi bir lig futbolcular kenfilerini daha iyi paxarlar avrupada kac kisi turkiye ligi takip edip futbolcu aliyor sadece çinnliler baska yok
    Cevapla
  • Yakubu 8 yıl önce Şikayet Et
    Zarara bak kulüpcülük böyle olmaz batmaya mahkum olursun...
    Cevapla