Sinan Bolat kadro dışı!

Galatasaray'ın eski kalecisi Sinan Bolat, Club Brugge'ün kamp kadrosuna alınmadı.

Sinan Bolat kadro dışı!
Sinan Bolat kadro dışı!
GİRİŞ 29.12.2015 15:42 GÜNCELLEME 29.12.2015 15:42

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen kaleci Sinan Bolat, Club Brugge ile de yollarını ayırmak üzere.Porto’nun oyuncusu olan ve Brugge’de kiralık forma giyen Bolat, Fransız kaleci Ludovic Butelle’nin transfer edilmesiyle kadro dışı kaldı.

Standard Liege forması altındaki başarıya bir türlü ulaşamayan Sinan Bolat, eski günlerini aramaya devam ediyor. Porto’ya transfer olan ancak forma şansı bulamayan Bolat, daha sonra Galatasaray’a kiralanmıştı.Galatasaray’da da tutunamayan Sinan, Belçika’ya geri dönmüş ve Club Brugge’de forma giymeye başlamıştı.

Club Brugge’de bir dönem ilk 11’de saha çıkan Bolat daha sonra tekrar kulübede oturmak zorunda kaldı. Belçika ekibinin, yarı yıl transfer döneminde Fransız kaleci Ludovic Butelle’yi transfer etmesiyle Bolat tamamen gözden çıkarıldı. Club Brugge’ün İspanya’da yapacağı kampa Sinan Bolat davet edilmedi.

Yapılan açıklamada, Sinan’ın takımdan ayrılması yönünde bir problem olmadığı ancak isterse de kalabileceği belirtildi. Bolat’ın yeni bir kulüp aradığı belirtiliyor.