Gökdeniz Ruslarla birlikte tezahürat yaptı!

Türkiye ile Rusya arasındaki gerilim devam ederken, Gökdeniz Karadeniz'in bir fotoğrafı "Rusya'da sevilen tek Türk" olarak yorumlandı.

Gökdeniz Ruslarla birlikte tezahürat yaptı!
Gökdeniz Ruslarla birlikte tezahürat yaptı!
GİRİŞ 01.12.2015 17:22 GÜNCELLEME 02.12.2015 07:40
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Türkiye ile Rusya arasında "uçak düşürme" krizinin yankıları tüm hızıyla devam ederken, Gökdeniz Karadeniz, ortaya çıkan bir görüntüsüyle Ruslar'ın sevdiği tek Türk olarak gündeme geldi.

Rusya, 1 Ocak itibariyle Türk futbolculara ambargo uygulamaya hazırlanırken, Gökdeniz Karadeniz'in özel bir duruma sahip olduğu geri gönderilme gibi ihtimalinin olmayacağı net bir şekilde açıklanmıştı.

Rubin Kazan ile Spartak Moskova arasında oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada takım arkadaşı Igor Portnyagin ile birlikte sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökdeniz, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Karşılaşmaya forması, atkısı ve beresiyle gelen Gökdeniz, Rubin Kazan'a adeta bir taraftar gibi destek verdi. Eline bayrağı alan Gökdeniz Karadeniz, taraftarların tezahüratlarına eşlik ederek takım arkadaşlarına galibiyet için destek vermeye çalıştı. Gökdeniz'in Rubin Kazan bayrağı ile o anları ise bir fotoğraf karesiyle yayınlandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 34
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz savaşa girdikte haberimiz mi yok? Gökdeniz'i vatan haini ilan ediyosunuz? Adamın Formasını giydiği takım gol atınca sevinmesi kadar normal bişeymi var? İnfaz etmekte üzerinize yok
    Cevapla
  • adam olan sevılır 8 yıl önce Şikayet Et
    ADAMSIN trabzonsporun gururu
    Cevapla
  • haarun 8 yıl önce Şikayet Et
    oynağı takım Kazan yani türklerin olduğu yer
    Cevapla
  • meh 8 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar da gereksiz bir haber
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkada$lar bize du$man degil dost lazim gökdeniz iyi yapmi$tir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle