De Boer: F.Bahçe'ye karşı şansımız düşük

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Ajax'ın teknik direktörü Frank de Boer, gruptan çıkma şanslarının yüzde 5 olduğunu söyledi.

De Boer: F.Bahçe'ye karşı şansımız düşük
De Boer: F.Bahçe'ye karşı şansımız düşük
GİRİŞ 27.11.2015 16:08 GÜNCELLEME 27.11.2015 16:17

De Boer, dün son dakikalarda gelen golle 2-1 kazandıkları Celtic maçıyla ilgili NOS televizyonuna yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin son hafta öncesi avantaj elde ettiğini belirtti.

Hollandalı çalıştırıcı, gruptan çıkma şanslarını değerlendirerek, "Kendimize yüzde 5 şans veriyorum ama tur için mücadele edeceğiz. Son maçta Molde'yi yenmemiz lazım, yapmamız gereken ilk iş bu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Molde karşısında aldığı galibiyetle, hayal kırıklığı yaşadıklarını anlatan De Boer, sarı-lacivertlilerin sahasında oynayacağı son Celtic maçında en azından bir puan alarak gruptan çıkma şansı olduğunu anımsattı.

Celtic karşısında maçın son bölümünde gol atabilmek için riske girerek bir forvet oyuncusu daha sahaya sürdüğünü kaydeden De Boer, deplasmandaki bu galibiyetin sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Ajax, grupta oynanacak son maçlar öncesinde 8 puanlı 2. sıradaki Fenerbahçe'nin, iki puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.