Rus ekibinden Gökdeniz'i yıkan Türkiye kararı!

Devre arası kampı için Türkiye'ye gelecek olan Rus ekibi Rubin Kazan, kendilerine başka bir kamp yeri bakacaklarını açıkladı.

Rus ekibinden Gökdeniz'i yıkan Türkiye kararı!
Rus ekibinden Gökdeniz'i yıkan Türkiye kararı!
GİRİŞ 27.11.2015 12:55 GÜNCELLEME 27.11.2015 12:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Rus ekibi Rubin Kazan, oyuncusu Gökdeniz Karadeniz'i üzecek bir karara imza attı. Türkiye ile Rusya arasında düşürülen uçağın ardından yaşanan gerginlik spora da yansırken, özellikle spor turizmi alanında çok belirgin bir hal aldı.

Kış aylarında devre arası hazırlıklarını yapmak üzere Türkiye'ye gelen Rus kulüplerinin rezervasyon iptallerine Gökdeniz Karadeniz'in takımı da eklendi. Kazan kulübü CEO'su Ilgiz Fakhriev bu olaylar yaşanmadan önce Türkiye'ye gelme planı yaptıklarını ancak şimdi durumun değiştiğini söyledi.

Fakhriev, "Bizim için teknik ekibimizin ve futbolcularımızın güvenliği öncelikli konudur. Eğer varolan durum değişmiyorsa biz de kendimize başka yerler bakacağız" diye konuştu.

İki günde ağız değiştirdi 

Rubinli yöneticinin söylemlerindeki farklılık ise dikkat çekti. Uçak olayının ardından salı günü konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Fakhriev, "Türkiye'deki kampı iptal etmeyi düşünmüyoruz" demişti. Ancak Rusya Futbol Federasyonu'nun dün yaptığı, Rus kulüplerinin kış hazırlık kampı için Türkiye'ye gitmemeleri yönündeki isteğinin ardından Ilgiz Fakhriev bu kez farklı konuştu.  

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 13
  • sahin 8 yıl önce Şikayet Et
    gelmesinler suriyeye gitsinler kampa,.,
    Cevapla
  • Erol 8 yıl önce Şikayet Et
    Gökdeniz evine dön, ben sahseb ruslarin bu kadar kirilgan insanlar olduklarini bilmiyordum. Ama klüplere Putin´deb agir baski var, isterlerse dinlemesinler.
    Cevapla
  • BiR DOST 8 yıl önce Şikayet Et
    Eninde sonunda geleceksiniz. Bir Antalyalı olarak ben de sizi insan yerine korsam....
    Cevapla
  • Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü avrupa maçında Gökdeniz kadroya alınmadı
    Cevapla
  • mahmut mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    gelin da bizde uslu durana kimse bişi demez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle