Cristiano Ronaldo rekoru eline geçirdi!

Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo, kariyerindeki 4. "Altın Ayakkabı" ödülünü aldı.

Cristiano Ronaldo rekoru eline geçirdi!
Cristiano Ronaldo rekoru eline geçirdi!
GİRİŞ 13.10.2015 16:26 GÜNCELLEME 13.10.2015 16:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo, kariyerindeki 4. "Altın Ayakkabı" ödülünü aldı. Barcelona'nın yıldızı Messi'nin 3 altın ayakkabısı bulunuyor.

Portekizli futbolcuya, 2014-2015 sezonunda Avrupa liglerinin gol kralı olmasından dolayı "Avrupa Spor Basını" örgütü tarafından verilen ödülün töreni, Madrid'deki Palace Otel'de gerçekleştirildi. Törene, Portekiz'in Madrid Büyükelçisi Francisco Ribeiro de Menezes, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez, Ronaldo'nun annesi Maria Dolores ve 5 yaşındaki oğlu da katıldı.

Ronaldo, törende yaptığı açıklamada, duyduğu mutluluğu ifade ederek "Daha fazlasını istiyorum. Mümkünse 5. Altın Ayakkabı'yı da seneye kazanmak istiyorum" dedi.

"Altın Ayakkabı"yı kazanmasından dolayı takım arkadaşlarına, teknik direktörlerine, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'e ve ailesine destekleri için teşekkür eden Ronaldo, "Spor kariyerimde bir kez daha güzel bir gün yaşıyorum. 4. kez bu ödülü almak bir öncelik ve onur. Benim için en önemli şey, sezon boyunca fiziksel olarak hazır olmamı sağlayan takım çalışanlarına da teşekkür ediyorum ama daha fazlasını istiyorum. Real Madrid olarak her yıl kupalar kazanmak istiyoruz ve bu yıl da lig, eğer olabilirse Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası kazanmayı hedefliyorum" şeklinde konuştu.

Büyük bir kulüpte daha çok şey kazanacağını bilerek Real Madrid'e geldiğini aktaran Ronaldo, şimdiye kadar kazandığı 4 "Altın Ayakkabı" ile basın mensuplarına poz verdi.

YORUMLAR 1
  • realist 8 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo adamdır
    Cevapla