Zidane'dan tartışılacak sözler!

Real Madrid ve Fransa Milli Takımı'nın efsane ismi Zinedine Zidane, Paris Saint Germain'in Bayern Münih'ten daha iyi olduğunu söyledi.

Zidane'dan tartışılacak sözler!
Zidane'dan tartışılacak sözler!
GİRİŞ 13.10.2015 12:46 GÜNCELLEME 13.10.2015 13:03

Real Madrid ve Fransa Milli Takımı'nın efsane ismi Zinedine Zidane, Fransız Canal+ televizyonundaki bir televizyon programında gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

"MESSI İLE REKABETİ RONALDO'YU GELİŞTİRDİ"

Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi karşılaştırmasının Portekizli oyuncuyu geliştirdiğini kaydeden Zidane, "Lionel Messi ile arasındaki rekabet Cristiano Ronaldo'nun oyununu geliştirdi. Ronaldo'yu antrenman sahasında görmeniz lazım. Antrenmandayken onu izlemek inanılmaz" dedi.

Messi ile rekabetin Ronaldo'yu kendini geliştirmeye zorladığını vurgulayan Zinedine Zidane, "Raul'ün gidişinin ardından, Ronaldo iyice gelişti ve kulübün bir diğer efsanesi haline geldi. Real Madrid'de kendini çok iyi hissediyor" diye konuştu.

"PSG BAYERN'DEN DAHA İYİ"

Avrupa futbolunu da değerlendiren Zidane, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için favori adayları olarak eski takımı Real Madrid ile Paris Saint Germain'i gösterirken, "Bana göre şu anda Real Madrid ile Paris Saint Germain, Avrupa'nın en iyi iki ekibi. Belki Barcelona da olabilir. Bu takımları Bayern Münih az farkla takip ediyor" ifadelerini kullandı.