Roma, Salih Uçan'ın tapusunu alacak!

Roma, kiralık olarak forma giyen Salih Uçan'ın bonservisini almaya karar verdi. Salih imzayı attığında Arda'nın rekoru da tarih olacak.

Roma, Salih Uçan'ın tapusunu alacak!
Roma, Salih Uçan'ın tapusunu alacak!
GİRİŞ 06.10.2015 12:50 GÜNCELLEME 06.10.2015 13:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Roma Kulübü Salih Uçan ile ilgili kararını verdi. Fenerbahçe'den kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibin formasını giyen milli futbolcu sarı-lacivertli ekibe geri dönmeyecek. İki sezondur İtalyan ekibinde kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki futbolcu bundan böyle yola Çizme'de devam edecek.

Sky Sport'un haberine göre Roma sezon sonunda oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak, Salih'i bonservisiyle birlikte almaya karar verdi. Son olarak Palermo maçında görev alan, oyuna dahil olmasının ardından yaptığı asistle takımının son golünün yaratıcısı olan genç yıldızın İtalyanları tatmin ettiği bildirildi.

En pahalı Türk futbolcu olacak!

Salih Uçan'ın durumunu masaya yatıran Roma yönetiminin, oyuncunun bonservisinin alınması konusunda görüşe vardığı belirtildi. Kiralık ücretine 4.75 milyon euro ödedikleri oyuncunun 11 milyon euroluk opsiyonu bulunduğu, sarı-kırmızılıların bu opsiyonu kullanarak Salih'i kalıcı oyuncuları yapacakları ifade edildi.

Roma, Salih Uçan için toplamda 15.75 milyon euro ödeyecek. Salih Uçan, bu astronomik rakamla birlikte Arda'nın rekorunu kırarak yurt dışına satılan en pahalı Türk futbolcu olacak. 
Atletico Madrid'e 12 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Turan bu rekoru elinde bulunduruyor.

YORUMLAR 23
  • Muhammed Yazgi 8 yıl önce Şikayet Et
    hic sanmiyorum alacaklarini. adam bir sezonda 2 maci yok! boş haber
    Cevapla
  • erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    burda elma ile armut karisimi bisey olmus arda 12 milyon a gitti salih ise 4.75 e kiralandi o bittiginde yani kullanildiginda satin alma donemi basliyacak yani kisaca salih eger pazarlik olmaz ise 11 milyona gidecek ha bide bugun alex telles in inter e transfer haberi vardi orda 8.5 a opsiyonlu amma 7 ye anlasiriz deniyodu simdi salih de illaki pazarlik payi da olucak yani salih en iyi ihtimal ile 9 a satilacak ki bana gore salih 3 bile edecek biri degil
    Cevapla
  • Hopalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine de Arda'yı geçmiş sayılmaz. Arda tek seferde 12 milyon euro'ya satıldı Salih önce kira sonra satış parası ile. Satışı 11 milyon olacağından 11 + 4 olarak Arda'yı geçecek. Eğer gerçekleşirse...
    Cevapla
  • BoluBeyi 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanıyorum bu bilgi yanlış. Arda da, olası Salih tarnsferide en pahalı transfe değil. Elvir Baliç 1999 da Fenerbahçeden Real Madrde 19,2 Milyon Dolar Bonservis bedeli ile gimişti. Mevcut Kur üzerinden de bakanız en pahalı tranfer halen Baliç gibi görünüyor.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    elvir baliç Türk mü? haberde Türk futbolcu diyor
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    türk ya hani:) ondan. baliç de türk deil ya hani:) yoksa demba ba sow ws var yani:)
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanmam alacaklarını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle