Ronaldo şehitlerimiz için mesaj gönderdi!

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Türkiye'deki terör olaylarına duyarsız kalmadı.

Ronaldo şehitlerimiz için mesaj gönderdi!
Ronaldo şehitlerimiz için mesaj gönderdi!
GİRİŞ 10.09.2015 09:53 GÜNCELLEME 10.09.2015 11:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan ve toplumsal olaylara da duyarlılık gösteren Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Türkiye’deki terör eylemlerine de sessiz kalmadı. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan fenomen sporcu, menajeri Jorge Mendes ve şehitlere saygı mesajları gönderdi. 

“Ronaldo’nun Arda ve Tugay başta olmak üzere birçok Türk arkadaşı olduğunu, Türkiye’ye çok geldiğini biliyoruz. Yaşanan terör olaylarından haberi ve vermek istediği bir mesaj var mı?” sorusunu yönelttiği yıldızların menaceri Jorge Mendes, Ronaldo’nun duygu ve düşüncelerini aktardı. 

İşte Jorge Mendes aracılığı ile Ronaldo’nun Türk halkına mesajları:

‘Yetişemiyoruz’

“Sosyal medyada bu konuda bir şey yazmadı diye lütfen olaylardan haberi olmadığı ya da duyarsız kaldığı düşünülmesin. Sadece takdir edersiniz ki Ronaldo dünya çapınca takipçisi olan bir yıldız. Bu nedenle çok sayıda paylaşım isteği geliyor ve yetişmek mümkün olmuyor. Ayrıca kulübü Real Madrid de artık sosyal medya hesabını yönetme kararı aldı. Her mesaj kulüp tarafından onaylanmak zorunda. Ancak Ronaldo Türkiye’yi ve Türkler’i çok seviyor. Sizlerle aynı duygular içindeyiz ve acınızı paylaşıyoruz.”

YORUMLAR 1
  • TALHA 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın ronaldo biz biliyoruz seni,Siyonistler senin mesajlarına onaylama süreci adı altında blok koyuyor,Türkiye prim yapmasın diye haklılığı ortaya çıkmasın diye ,biz biliyoruz sen rahat ol
    Cevapla