'İdmana gitmek için yarım saat yürüyordum!'

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız futbolcusu Luis Suarez, özel bir röportaj verdi.

'İdmana gitmek için yarım saat yürüyordum!'
'İdmana gitmek için yarım saat yürüyordum!'
GİRİŞ 08.09.2015 15:45 GÜNCELLEME 08.09.2015 15:45

Arda Turan ile Aleix Vidal'in Ocak ayına karar oynayamayacaklarını belirten Uruguaylı golcü her iki futbolcunun kendisinden tavsiye almadığını vurguladı.

Suarez'in de cezasından dolayı bir süre oynayamadığı sorulurken, "Onlar ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar. Aleix antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Takıma hemen adapte olmayı başardı. Bu gerçekten önemli. Arda Turan bir sakatlık geçirdi. Şu anda ülkesinde bulunuyor. İkisi de takıma büyük fayda sağlayacak oyuncular" dedi.

BATISTUTA VE ESKİ GÜNLER...

İdolünün Arjantinli efsane Gabriel Batistura olduğunu söyleyen 28 yaşındaki Uruguaylı, "9 yaşındayken idolün Batistuta'ydı. Doğası ve karakteriyle onu örnek alıyordum" dedi

Hayatından kesitler anlatan Luis Suarez, "Önceden antrenmana gitmek için yarım saat boyunca yürüyordum. Telefon kartlarını satarak otobüse bindiğim günler hatırlıyorum." sözlerini kullandı.

MESSI, NEYMAR VE SUAREZ'İN KİMYASI

"Hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi arkadaşlığımız var. Lionel Messi'yi çok iyi tanıyoruz. Kıskançlık yok. Takım içinde rekabet yaşamıyoruz. Birden fazla oyuncu 1 numara olmak istese karmaşık bir durum olurdu. Oyuncular her zaman teknik direktöre adapte olmak zorunda. Luis Enrique bize her zaman kendimizi daha fazla geliştirmemiz gerektiğini söylüyor"

LİGDEKİ REKABET HAKKINDA...

"Herkes Real Madrid'in kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu biliyor ama Atletico Madrid ligde büyük işler yapabilecek seviyede. Birçok önemli oyuncuları var ve farklı rotasyonlarda oynayabilirler. Valencia ile Sevilla da yabana atılacak ekipler değil"

KAYNAK: SPORX