Perez'den Manchester United'a ağır sözler!

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, kaleci David de Gea’yı transfer edememelerini Manchester United'ın deneyimsizliğine bağladı.

Perez'den Manchester United'a ağır sözler!
Perez'den Manchester United'a ağır sözler!
GİRİŞ 04.09.2015 15:33 GÜNCELLEME 04.09.2015 15:33

Real Madrid'in, Manchester United kalecisi David de Gea'yı transfer etme hayalleri gerekli evrakların zamanında yetişmemesinden dolayı suya düşmüştü. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, fiyaskoyla sonuçlanan olay hakkında ilk kez konuştu. Perez'e göre De Gea'nın Real Madrid’li olmamasının nedeni Manchester United'ın deneyimsizliği.

"Herrera ve Coentra transferlerinde de gördük"

Kendilerinin üzerilerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini savunan Perez; "Ancak United bu konularda deneyimsiz. Bunu benzer şekilde son anda gerçekleşmeyen Herrera ve Coentra transferlerinde de gördük" dedi.

2013 yazında Herrera ve Coentrao'yu kadrosuna katmak isteyen United, tıpkı De Gea'da olduğu gibi belgeleri zamanında yetiştirememişti. United yönetimi geçen sezonun başında çok erken davranarak Herrara'yı kadrosuna katmıştı.

"Evrakları göndermeleri 8 saat sürdü"

United'ın, De Gea'yı satmaya transfer penceresi kapanmadan 12 saat önce ikna olduğunu belirten Perez; "Bize gerekli evrakları göndermeleri 8 saat sürdü. Açıkçası bu kadar uzun sürede neyi düşündüler bilemiyorum" dedi.

Perez, United yönetiminin Gareth Bale, Karim Benzema ve Rafael Varane için kendilerine teklif getirdiğini de açıkladı.