İşte Melo'nun İnter'den alacağı yıllık ücret!

Felipe Melo'nun kazancı düştü, Brezilyalı futbolcu Galatasaray'dakine göre Inter'de 500 bin euroluk azalmayı göze aldı.

İşte Melo'nun İnter'den alacağı yıllık ücret!
İşte Melo'nun İnter'den alacağı yıllık ücret!
GİRİŞ 03.09.2015 12:47 GÜNCELLEME 03.09.2015 12:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu 3.7 milyon euro bonservis karşılığında Milano ekibinin yolunu tutmuş, ayrıca mavi-siyahlıların Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanmaları halinde ek 500 bin euro ödeme yapılması şartı sözleşmeye bağlanmıştı.

31 yaşındaki orta saha oyuncusunun Inter'de yıllık 2.6 milyon euro garanti ücrete oynayacağı öğrenildi. Galatasaray'da yıllık ücreti 3.1 milyon euro alan futbolcu, böylece yıllık kazancında 500 bin euroluk bir indirime gitmeyi kabul etmiş oldu.

Öte yandan Melo'nun Inter'e transferinden Flamengo, Cruzeiro ve Gremio kulüplerinin bu pay alacakları iddia edildi. Brezilya basınındaki haberlerde oyuncunun eski kulüplerinden Flamengo'nun 240 bin euro, Cruzeiro'nun 57 bin euro ve Gremio'nun 35 bin euro alacakları ve bu paranın Inter tarafından ödeneceği savunuldu.

YORUMLAR 3
  • Normaal ! 8 yıl önce Şikayet Et
    6S de oynamak yerine Inter'de oynamak var tabi. Nasıl garip geliyor ki size ??? Futboldan mı anlamıyosunuz, Italya ligini Inter'i mi bilmiyorsunuz nedir.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yabancilarin Türkiye'de kalma nedenleri demek ki para. Adam Galatasaray'da kalmak için yeni sözleşmesinde fiyat arttırımı talep ediyor. Severek oynamak istediği yerde de daha önceki aldığı ücretin düşüğünü kabul ediyor. Kimse kendini kandırmasın; Türkiye futbol ülkesi değildir, para ülkesidir.
    Cevapla
  • kml 8 yıl önce Şikayet Et
    sen ne sanıyordun ?
    Cevapla