Vedat Ibisevic'in yeni takımı belli oldu

Stuttgart'ta forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Vedat Ibisevic, Hertha Berlin'e transfer oldu.

Vedat Ibisevic'in yeni takımı belli oldu
Vedat Ibisevic'in yeni takımı belli oldu
GİRİŞ 30.08.2015 16:33 GÜNCELLEME 30.08.2015 16:33


Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından  Stuttgart'ta forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Vedat Ibisevic, Hertha Berlin'e  transfer oldu.
 
Stuttgart Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, 31  yaşındaki futbolcunun Hertha Berlin'e transfer olduğu belirtilerek, ''Vedat'a  sportif geleceğinde ve özel hayatında başarılar diliyoruz'' ifadesine yer  verildi.
 
Stuttgart Sportif Direktörü Robin Dutt, geçen hafta Vedat Ibisevic ile  görüştüklerini ve iki taraf için adil bir çözüm aradıklarına işaret ederek,  futbolcunun bu süreçte hem saha içi hem de saha dışında çok profesyonel  davrandığını vurguladı.
 
Ibisevic de kulüp web sitesine yaptığı açıklamada, Stuttgart'ta  istenilen sonuçlar alınamamasına rağmen güzel günler geçirdiğini belirtti.  Ayrılığın iki taraf için de doğru bir karar olduğunun altını çizen Ibisevic,  Stuttgart'a ve taraftarlarına başarı ve şans diledi.
 
2017'ye kadar kulüple sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Bosna Hersekli  futbolcu, 2013 yılından bu yana Stuttgart forması giyiyordu.Vedat Ibisevic,  Stuttgart formasıyla çıktığı 86 resmi maçta 33 gol kaydetti.
 
Almanya'da Aachen ve Hoffenheim takımlarının da formasını giyen  Ibisevic'in Bundesliga'da 202 maçta 86 golü bulunuyor.
 
Bu arada Hertha Berlin'in internet sitesinden yapılan açıklamada da Vedat Ibisevic'in gelecek hafta milli takımıyla oynayacağı maçlar sonrası  Berlin'de takımla antrenmanlara çıkacağı ifade edildi. Futbolcunun kaç yıllık sözleşme imzaladığı ve  bonservis konusunda  herhangi bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK: AA