Mourinho Chelsea ile nikah tazeledi!

Jose Mourinho Chelse ile dört yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı.

Mourinho Chelsea ile nikah tazeledi!
Mourinho Chelsea ile nikah tazeledi!
GİRİŞ 07.08.2015 21:53 GÜNCELLEME 07.08.2015 21:56

Chelsea'yi daha önce 2004-2007 sezonları arasında çalıştıran ve 2013'te yeniden İngiliz devine dönen Mourinho, kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni anlaşma kulüp resmi sitesinden duyurulurken, Portekizli çalıştırıcı, "Buraya döndüğümde, bu kulüp için özel duygularım olduğunu söylemiştim ve bu değişmedi. Yeni bir sözleşme imzalamış olmayı normal karşılıyorum. Bu devamlılığı  sürdürmemiz önemli ve umarım gelecekte; taraftarlar, oyuncular ve kulüp için daha çok başarı kazanırız. Kalbime en yakın kulüpteyim ve burada uzun yıllar kalacağımı bilmekten dolayı çok mutluyum" diye konuştu. 

Chelsea ile yüzde 70 galibiyet yüzdesi yakalayan ve Premier lig tarihindeki tüm menajerlerden daha iyi bir istatistik yakalayan Jose Mourinho, 2004-05'te Maviler'le şampiyonluk yaşarken 95 puan toplamış ve rekor kırmıştı.

Chelsea'yi Mourinho'yla geçen sezon 5 yıl aranın ardından şampiyonluğa ulaşırken; Maviler, İngiltere liglerinde kendi sahasında yenilmeyen tek takım olarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmüştü. Londra ekibi ayrıca Mart ayında Wembley'de oynanan maçta ezeli rakip Tottenham'ı yenerek Capital One Cup'ı da kazanmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde İngiltere basınında Mourinho'nun Chelsea ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı haberleri çıkmış, Portekizli teknik adamın 4 yıl için yaklaşık 45 milyon Euro alacağı öne sürülmüştü.