Wenger Mesut'tan beklentisini açıkladı!

Premier Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Arsenal'de menajer Arsene Wenger, Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Wenger Mesut'tan beklentisini açıkladı!
Wenger Mesut'tan beklentisini açıkladı!
GİRİŞ 02.08.2015 14:37 GÜNCELLEME 02.08.2015 14:37

Türk asıllı Alman yıldızın, Arsenal'de geride kalan 2 sezonda da kamp çalışmalarında yer alamadığını belirten Wenger, bu sezonun daha farklı olacağını söyledi.

Fransız menajer, "2013 yazında transferin son gününde bize katıldı ve alışma süreci uzun sürdü. Geçen sezon Dünya kupası'ndan yorgun geldi ve üstüne bir de sakatlık geçirdi. Bu sezon onun için çok önemli. Onun yeni sezonda en iyi oyunculardan biri olacağına eminim" yorumunda bulundu.

Mesut Özil'den her sezon 10 gol beklediklerini de ifade eden Wenger, "Mesut'tan her sezon 10 gol atmasını bekliyorum. Bunu yapabileceğine inanıyorum" dedi.

Son olarak Mesut'un Londra'da yaşamaktan mutlu olduğunu aktaran Arsene Wenger, "Londra, güneyden gelen insanlar için önce şok etkisi yaratır ama daha sonra insanları cazibesi altına alır. Onun burada mutlu olduğunu görüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

2013/14 sezonunda 50 milyon euro bedel karşılığında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, geride kalan 2 sezonda da Premier Lig'de 5'er gol kaydetti.